Libnet.ro
UNICEF

06:45

Profituri mai mari din vanzarile de masini noi in 2016. Cum arata topul importatorilor auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profituri mai mari din vanzarile de masini noi in 2016. Cum arata topul importatorilor auto

Reprezentantele marcilor auto in Romania au facut impreuna anul trecut un profit de peste un sfert de miliard de lei din vanzarile de masini noi, la afaceri de aproape 10 miliarde de lei. Cel mai mare importator de masini noi a avut un profit net care. continuă pe Wall-Street Ro

Top cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania. Cate sute de milioane au inregistrat companiile

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania, acele companii care livreaza produsele in farmacii, spitale si drogherii, sunt printre cele mai profitabile companii din tara avand cifre de afaceri de sute de milioane de.

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania - VIDEO

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania. Nemtoaica a povestit la Acces Direct cum a ajuns sa treaca printr-o suita de transformari incredibile,.

Inmatricularile de masini second-hand din import au depasit 47.000 in luna mai. La masini noi avansul a fost de 27% fata de anul trecut

Luna trecuta s-au inmatriculat in tara peste 47. 000 de masini second-hand din import si putin peste 8. 000 de masini noi, arata datele DRPCIV. Numarul de tranzactii cu masini second-hand pe plan intern a fost de 41. 000, cu 20% mai mult decat in aprilie si cu peste 100% mai mult decat in mai 2016. Datele arata ca efectele eliminarii timbrului de mediu persista: cifrele pentru masinile second-hand sunt mai mari decat in aprilie, dar mai mici decat in luna de maxim: februarie.

Femeia cu cei mai mari SANI din Europa pentru prima data in Romania! Vedeta a facut un SHOW INCENDIAR (FOTO, VIDEO)

Martina Big cunoscuta pentru ca are cel mai mare bust din Europa, a venit in Romania si a facut un show incendiar, potrivit a3. ro. Prezenta la o emisiune Tv, frumoasa nemtoaica a povestit cum.

Lucrare monumentala, de cinci tone, modelata in cinstea Transfagarasanului. A fost realizata de unul dintre cei mai mari specialisti romani in metaloplastie

La 79 de ani, Constantin Samoila are o poveste de viata fascinanta: de peste 45 de ani face opere de arta in metaloplastie, iar recent a terminat o lucrare monumentala dedicata Transfagarasanului. Constantin Samoila a donat cele mai multe creatii, a realizat lucrari inclusiv pentru familia Ceausescu, picteaza si icoane, a publicat noua carti si face parte dintr-unul dintre cele mai importante coruri din tara.

FILM ROMANESC in topul New York Times al celor mai BUNE din secolul XXI: Despre ce productie e vorba (VIDEO)

Prestigioasa publicatie americana The New York Times a clasat pe locul 5 intr-untop 25 al celor mai bune filme ale secolului XXIlansate pana in prezent, filmul Moartea domnului.

Nu se mai tunsese din copilarie pentru ca tatal ei i-a spus ca femeile cu parul scurt sunt urate! Cum arata acum, dupa ce a stat 7 ore la salon

Tatal ei i-a spus toata copilaria ca femeile cu parul scurt sunt urate. Astfel, fata a dezvoltat un complex si nu si-a mai tuns podoaba capilara de ani de zile. Asa a ajuns sa aiba parul lung pana aproape de solduri,.

Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )