Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prognoza meteo: Cat de frig se face si unde lovesc ninsori puternice. Cum va fi vremea pana pe 12 decembrie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cat de frig se face si unde lovesc ninsori puternice. Cum va fi vremea pana pe 12 decembrie

Iarna isi intra in drepturi, iar frigul patrunzator ne va da batai de cap. Sambata, vremea va fi mai rece decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros si local vor fi precipitatii slabe in zona de munte, in regiunile estice si pe arii restranse in cele centrale. La munte va ninge, iar in rest acestea vor fi mixte. Maximele nu vor depasi 6-7 grade. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand loveste in Romania valul de aer siberian. Cat de frig se face, unde sunt asteptate ninsori

Un val de aer siberian aduce in Romania frig cumplit si primele ninsori. De saptamana viitoare, avertizeaza meteorologii, temperaturile vor scadea pana la pragul inghetului, chiar si in timpul zilei. Pe creste va fi viscol, iar in sudul tarii sunt asteptati. Iarna autentica va lovi toata tara.

Prognoza meteo: val de aer rece peste Romania. Cat de frig se face

in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi in general inchisa, cu cer noros si local ploi slabe, conditii in care valorile termice se vor situa in jurul celor normale la mijlocul.

Prognoza meteo joi 15 noiembrie: Cod galben de vant si ninsoare in cinci judete

Prognoza meteo 15 noiembrie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de vant in cinci judete din tara, unde ninge viscolit in zonele inalte.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se raceste, temperaturile vor fi negative noaptea si dimineata

Vremea va deveni rece in majoritatea regiunilor in acest weekend, chiar deosebit de rece in estul si sud-estul teritoriului, unde si vantul va avea unele intensificari, iar valorile termice vor fi negative in cursul noptilor si al diminetilor, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )