Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pana pe 13 ianuarie. Temperaturile scad in toata tara

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pana pe 13 ianuarie. Temperaturile scad in toata tara

Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, pana pe 13 ianuarie 2019, un val de ger si ninsori va lovi Romania in urmatoarele zile. VREMEA, conform ANM, va fi geroasa in aproape toata. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pana pe 13 ianuarie:probabilitate de ploaie, lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, pentru perioada 31 decembrie - 13 ianuarie, temperaturi de 2-5 grade in majoritatea regiunilor tarii si o incalzire a vremii dupa data de 8 ianuarie. Probabilitatea de ploaie, lapovita si ninsoare este in fiecare zi. La munte se vor inregistra si minus 16 grade, noaptea.

Cum va fi vremea in perioada 31 decembrie - 13 ianuarie. PROGNOZA METEO pentru toate regiunile din tara

ANM anunta, pentru perioada 31 decembrie - 13 ianuarie, temperaturi de 2-5 grade in majoritatea regiunilor tarii si o incalzire a vremii dupa data de 8 ianuarie. Probabilitatea de ploaie, lapovita si.

Prognoza meteo: Cand loveste gerul Bobotezei. Cat de frig se anunta, unde fac ninsorile ravagii si de cand se incalzeste

Gerul incepe sa puna stapanire pe majoritatea regiunilor in urmatoarele zile, temperaturile urmand sa fie mai scazute in timpul noptilo. Noul anu aduce precipitatii mixte si slabe cantitativ, mai ales dupa 1 ianuarie, reiese din estimarile publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 31 decembrie 2018 - 13 ianuarie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )