Libnet.ro
UNICEF

10:45

Parcul Eolian CEZ a inregistrat, ieri, cea mai mare productie din acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parcul Eolian CEZ a inregistrat, ieri, cea mai mare productie din acest an

Parcul Eolian CEZ a inregistrat recordul de productie zilnica din 2015, marti, de 13,547 MWh, arata un comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Parcul Eolian CEZ a inregistrat primul record de productie zilnica din 2015

Pe fondul conditiilor meteo favorabile, Parcul Eolian CEZ a inregistrat marti, 7 aprilie, un nou record de productie zilnica, astfel ca 234 turbine eoliene au functionat la capacitate maxima de 2500 KW si au produs 13,547 MWh de energie verde.

Shell va cumpara BG cu 70 mld.$, cea mai mare tranzactie din industria petroliera in ultima decada

Compania petroliera Shell va cumpara grupul britanic BG pentru 70 de miliarde de dolari 47 miliarde de lire sterline), in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii zece ani, noua companie urmand sa depaseasca Chevron ca valoare de piata,.

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Cea mai mare intrecere de alergare montana a avut loc la Brasov

Peste 1. 000 de iubitori ai sportului in aer liber au participat la cea de-a patra editie a Semimaratonului Brasov. Startul competitiei s-a dat din Piata Unirii, sambata, 4 aprilie, de la ora 12.

FOTO Salbaticiunile Maramuresului, intr-un muzeu unicat facut intr-o fosta manastire:cea mai mare c0lectie de cranii de lup din Romania

Flora si fauna Maramuresului este prezentanta intr-un muzeu care functioneaza intr-o cladire de patrimoniu. Putini sunt cei care poate stiu ca in Sighetu Marmatiei functioneaza un muzeu al Stiintelor Naturii, unde turistii pot admira rasi, ursi, lupi, capre negre, serpi, veverite sau pasari de prada.

Shell va cumpara BG pentru 70 miliarde dolari

Actualizare 11:26 Londra: Actiunile BG Group cresc cu 39%, dar titlurile Shell scad cu 3,03% --- Compania petroliera anglo-olandeza Shell si-a dat acordul sa cumpere grupul britanic BG pentru 70 miliarde dolari 47 miliarde lire sterline), in bani lichizi si actiuni, aceasta urmand sa fie cea mai mare tranzactie din domeniu din ultimii cel putin zece ani, scrie Bloomberg, apreciind ca noua companie va depasi Chevron ca valoare de piata.

Unicat in Moldova: groapa de gunoi fara miros si practic invizibila. Autoritatile din Botosani vor sa construiasca cea mai mare rampa de gunoi subterana

In municipiul Botosani autoritatile in colaborare cu firma de salubrizare a orasului vor sa amenajeze o uriasa platforma pentru colectarea subterana a gunoiului. Practic gunoiul este depozitat in pamant, igienic si fara sa ocupe spatiu. Proiectul va fi extins si la nivelul cartierelor.

Sfecla rosie, cel mai puternic purificator al sangelui. E alimentul care are cea mai mare forta in lupta cu tumorile

Tot ceea ce are nevoie organismul gasim in sfecla rosie. Consumata in otet, proaspata sau coapta, este un superaliment nutritiv cu multe beneficii pentru sanatate. Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul si antioxidantii din sfecla rosie ajuta la tratarea mai multor afectiuni.

Municipiul Targu Jiu a castigat confruntarea cu orasul american Boston si a fost declarat Cea mai buna destinatie turistica in 2015

Foxnomad. com. Municipiul Targu Jiu a castigat detasat competitia Cea mai buna destinatie turistica in 2015, care a fost organizata de site-ul de promovare turisticafoxnomad. com. foxnomad. com. foxnomad. com. Astazi a fost anuntat rezultatul final, dupa ce votul s-a incheiat ieri. Site-ul de calatorii este administrat de bloggerul Anil Polat din Turcia si se bucura de mare popularitate.

Cel mai mare hipodrom din tara a ajuns o ruina. Pe vremuri, aici s-a organizat prima competitie balcanica de calarie din tara noastra

Cel mai mare hipdrom din tara, construit in anul 1903, unde se organizau competitii de echitatie, a ajuns o ruina. in urma cu mai bine de un secol, aici era locul de intalnire pentru lumea buna din Craiova. Adevarul va spune povestea hipodromului din Parcul Nicolae Romanescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )