Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prognoza meteo pentru Bucuresti. Ninsoarea va deveni abundenta in Capitala

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru Bucuresti. Ninsoarea va deveni abundenta in Capitala

Ninsoarea va deveni abundenta in Capitala pe parcursul zilei de luni, vantul se va intensifica pana la viteze de 60. 65 km/h si va fi viscol temporar puternic, potrivit prognozei speciale pentru municipiul. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cand se incalzeste vremea

Temperaturile se vor mentine scazute ajungand pana la -19 grade Celsius, si chiar mai scazute in prezenta vantului) pana pe 1 martie. O crestere semnificativa a temperaturilor se va resimti incepand de vineri si pana pe 7 martie pentru majoritatea regiunilor, cand maximele vor ajunge si la 12 grade.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cand vine primavara

Vremea se va incalzi treptat incepand de sambata, urmand ca saptamana viitoare temperaturile sa creasca si sa se apropie de cele obisnuite pentru aceasta perioada din an.

Prognoza meteo din batrani pentru luna martie

Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna martie. Vremea se schimba de la o zi la alta, a aratat el. Prognoza meteo din batrani pentru luna m.

Prognoza SPECIALA pentru Capitala. ANM anunta temperaturi de -18 grade si VISCOL, in urmatoarele zile

Vesti proaste pentru bucuresteni. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat sambata seara o prognoza speciala pentru Capitala, in care avertizeaza ca vremea se va raci semnificativ in.

Prognoza meteo a primaverii. Ce ne asteapta in lunile martie - mai

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele trei luni, o vreme cu temperaturi, in general, apropiate de normele climatologice, insa cu precipitatii excedentare in majoritatea regiunilor, releva prognoza de.

Prognoza meteo a primaverii. Ce ne asteapta in urmatoarele trei luni

Anunt de ultima ora de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit prognozei valabile pentru intervalul martie - mai, ne asteapta o vreme o vreme cu temperaturi, in general, apropiate de normele .

Fenomenul extrem care loveste Romania zilele urmatoare. Avertismentul meteorologilor pentru Bucuresti

Vremea se va raci semnificativ in urmatoarele zile, in Capitala, temperatura minima va ajunge si la minus 18 grade, vantul se va intensifica si va amplifica senzatia de rece si va ninge, conform prognozei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )