Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prognoza meteo pentru weekendul 14 - 16 august 2020. Vremea se raceste usor si cresc sansele de ploaie in toata tara

B1 B1,
Prognoza meteo pentru weekendul 14 - 16 august 2020. Vremea se raceste usor si cresc sansele de ploaie in toata tara

Incepand de vineri, 14august, valorile termice vor incepe sa scada usor fata de zilele precedente, insa nu scapam de canicula la amiaza, cand temperatura maxima va atinge 34de grade. Cerul va. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru perioada 10 -23 august 2020: Urmeaza doua saptamani cu vreme calda, dar temperaturile scad sub pragul de canicula, din 15 august

Administratia Nationala de Meterorologie ANM) a emis, luni, prognoza valabila pentru perioada 10 - 23 august. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda, iar ploile.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020. Uranus va intra in retrograd, asa ca zodiile trebuie sa fie atente la aceste aspecte importante

Celebrul astrolog Minerva a prezentat pentru huff. ro, previziunile pentru fiecare zodie inparte. Uranus va intra in retrogradare pe 15 august, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la mai multe aspecte.

Prognoza meteo, azi, 11 august 2020. Vreme calduroasa in toata tara. Aici se vor inregistra cele mai mari temperaturi

Prognoza metro pentru ziua de 11 august 2020 aduce vreme frumoasa in majoritatea zonelor tarii. Izolat se vor semnala ploi si averse precum descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Prognoza meteo, azi, 13 august 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de azi, joi, 13 august 2020, meteorologii anunta temperaturi caniculare in cea mai mare parte a teritoriului. in jumatatea sudica, indicele de temperatura umezeala va depasi chiar pragul critic.

Prognoza meteo, azi, 12 august 2020. Meteorologii anunta averse in aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 12 august 2020, meteorologii anunta temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii. Local se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si izolat intensificari de.

Prognoza meteo, azi, 10 august 2020. Vremea va fi caniculara in Campia Romana

Potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) luni, 10 august 2020, vremea va fi caniculara in Campia Romana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 de grade Celsius in.

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: temperaturile scad cu 7-8 grade. De cand se schimba tot

Vremea se va schimba radical. Temperaturi scad si lovesc furtunile. Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), maximele vor cobori chiar si cu 7-8 grade, ajungand la 2829 grade Celsius. Mai multe detalii, in continuare. Progmoza meteo: Se schimba radical vremea Meteorologii anunta vreme deosebit de calda saptamana aceasta, in majoritatea zonelor Romaniei. insa, incepand .

Horoscop vineri, 14 august 2020. De ce au nevoie leii in aceasta perioada

Horoscop 14 august 2020. Ultima zi a saptamanii de munca vine cu vesti bune pentru cele mai multe dintre zodii. Iata ce va rezerva astrele vineri! Horoscop BERBEC Aveti o ambitie de zile mari iar asta va aduce numai laude. in plus, reusiti sa terminati un proiect important, lucru care va fi o bulina alba .

Curs valutar BNR pentru joi, 13 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 13 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar joi, 13 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )