Libnet.ro
UNICEF

00:07

Revista presei: mafiotii romani care au terorizat Italia; masacru in Japonia; legaturile lui Trump cu Rusia

Playtech Playtech,
Revista presei: mafiotii romani care au terorizat Italia; masacru in Japonia; legaturile lui Trump cu Rusia

Detalii despre Brigada, gruparea de mafioti romani care a terorizat Italia, 19 persoane au fost ucise in Japonia, afacerile lui Trump cu Rusia acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti []. continuă pe Playtech

Corleone din Romania: O grupare interlopa de romani a terorizat Italia (VIDEO)

O grupare de interlopi a fost condamnata in Italia dupa acelasi articol din lege folosit in cazul celebrilor mafioti sicilieni din Cosa Nostra. Gruparea a fost fondata de un fost pugilist, care a.

REVISTA PRESEI. Povestea romanului care face bani din insulina verde

Un tanar inginer horticol a dezvoltat in Romania o afacere cu un succes neasteptat, scrie ziarul Adevarul.

REVISTA PRESEI. Politia face recomandari pentru cumparaturi online in siguranta

Politia Ronana a elaborat o serie de recomandari pentru cei care fac cumparaturi prin Internet.

REVISTA PRESEI 25.07.2016

ADEVARUL *Turcia dupa puciul esuat. Marea epurare in scoli si spitale Ankara a anuntat ca intentioneaza sa angajeze peste 20. 000 de profesori in locul celor pe care i-a dat afara, in cadrul unei ample epurari, si pe care-i suspecteaza ca fac parte dintr-un vast complot in scoli si alte institutii, scrie Associated Press.

Revista presei: atentat cu bomba in Germania; tanara disparuta in Nepal, gasita moarta; prognoza meteo pe trei luni

Un orasel din Germania a fost zguduit de un atac sinucigas cu bomba, tanara din Romania care era disparuta in Nepal a fost gasita moarta,prognoza meteo pentru urmatoareletreiluni, realizata de Administratia Nationala de MeteorologieANM), nu aduce vesti bune acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Revista presei: Robert Negoita isi pierde titlul de doctor; tanara pierduta in Nepal, cautata de autoritati; scaunele din Parlament, desenate de Nastase

Lui Robert Negoita ii va fi retras titlul de doctor, o tanara din Romania s-a pierdut in Nepal si Adrian Nastase spune ca el a facut designul scaunelor din Parlamentul Romaniei acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Comisia de etica a Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza stabilit ca lucrarea care i-a [].

Revista Presei: atac terorist la Munchen; o romanca a disparut in Nepal; Mergea si Tecau, in semifinale la Washington

Un atac terorist a avut loc la Munchen, o romanca a disparut fara urme in Nepal, iar cuplul Florin Mergea Horia Tecau a ajuns in semifinalele turneului de la Washngton. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )