Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vestea care bucura milioane de romani. Vor primi bani pentru renovarea locuintelor

Antena3 Antena3,
Vestea care bucura milioane de romani. Vor primi bani pentru renovarea locuintelor

Ministerul Mediului a lansat, marti, in consultare publica, programele 'Casa Verde si 'Casa Verde Plus dedicate celor care doresc finantare pentru dotarea caselor cu sisteme de. continuă pe Antena3

Gaselnita gasita de Universitatea Stefan cel Mare pentru a atrage studenti: din anul II, studentii cu taxa vor primi burse

Dupa ce a impus la multe facultati taxe comparabile cu cele de la universitatile importante din tara, universitatea suceveana a anuntat ca va acorda burse studentilor care platesc taxe. Astfel, cei ce vor promova in anul II, vor primi o bursa egala cu 10% din valoarea taxei, celor care vor promova in anul III li se va acorda o bursa egala cu 20% din valoarea taxei, iar celor care vor promova in anul IV, o bursa in valoare egala cu 30% din taxa.

HOROSCOP 25 iulie. Gemenii vor primi vesti de la cei dragi

Horoscop maine, 25 iulie. Gemenii vor primi vesti de la cei dragi, iar Scorpionilor le va fi tot mai greu sa faca fata competitiei profesionale. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Programele Casa Verde: Romani care construiesc case folosing materiale ecologice vor primi pana la 40.000 de lei

Ministerul Mediu a pus in dezbatere programele Casa Verde Clasic si Casa Verde Plus prin care romanii care isi construiesc sau renoveaza locuintele cu materiale ecologice ar putea primi pana.

Proiectele din PNI de reducere a emisiilor poluante vor primi finantare nerambursabila

Producatorii de energie care deruleaza proiecte pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si modernizarea productiei, cuprinse in Planul National de Investitii PNI), pot aplica pentru a primi 25% din valoarea cheltuielilor eligibile, informeaza un comunicat al Executivului.

Mircea Lucescu e distrus. Vestea care l-a lovit pe celebrul antrenor

Fostul antrenor al Rapidului s-a declarat marcat de vestea probabilei disparitii a formatiei giulestene. Am primit vestea despre Rapid cu amaraciune. Toate tarile isi protejeaza brand-urile,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )