Libnet.ro
UNICEF

00:07

Programul Prima Casa 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Prima Casa 2015

Plafonul pentru anul 2015 a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 16/2015 si este in suma de 2. 500 milioane lei. De asemenea, actul normativ aprobat de Guvern prevede posibilitatea utilizarii in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul. continuă pe Wall-Street Ro

Programul Prima casa 2015

Plafonul pentru anul 2015 a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 16/2015 si este in suma de 2. 500 milioane lei. De asemenea, actul normativ aprobat de Guvern prevede posibilitatea utilizarii in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul.

Cum pot accesa romanii din strainatate Prima Casa daca nu sunt in tara

Credite pentru romanii care lucreaza in strainatate. Romanii care locuiesc in strainatate cu permis de sedere si de munca pot achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, a decis Guvernul anul trecut. Pentru inceput, plafonul.

Business Report: Cum sa accesati programul Prima Casa daca nu sunteti in tara; Se rescrie Codul fiscal/ Necesitatea unei noi filosofii a taxarii: Impozitarea indirecta - cheia actuala a incasarilor bugetare; Culisele celei mai mari tranzactii din Romania

De ce bate moneda FMI si CE pentru accelerarea liberalizarii pretului la gaze la consumatorii casnici? Delegatia Fondului Monetar si a Comisiei Europene, prezenta zilele acestea la Bucuresti, insista pe langa guvern pentru o accelerare a liberalizarii pretului la gaze pentru consumatorii casnici. Rablele cu numar de Bulgaria baga in sperieti soferii romani. Ce faci daca te loveste un bulgar. Circa 3. 500 de accidente rutiere sunt provocate, anual, in Romania de automobile inmatriculate in Bulgaria.

Plafonul garantiilor pentru programul Prima masina este de 350 milioane de lei in 2015

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altori finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, informeaza Mediafax. Programul ar fi trebuit sa inceapa la 1 noiembrie 2014, insa din cauza interesului scazut al bancilor nu a debutat nici pana acum. La anuntarea programului, in octombrie anul trecut, obiectivul pentru 2015 era sa se vanda 20. 000 de masini noi cu Prima masina.

Guvernul a aprobat plafonul de garantare pentru programul Prima Masina

Programul Prima masina va avea in 2015 un plafon de garantare de 350 de milioane de lei, potrivit unei Hotarari adoptate marti de Guvern. Pentru a stabili nivelul plafonului de garantare pentru acest an, au fost luate in considerare solicitarile venite din partea institutiilor de credit si institutiilor financiare nebancare eligibile participante in cadrul programului. Programul ar fi trebuit sa inceapa la 1 noiembrie 2014, insa din cauza interesului scazut al bancilor nu a debutat nici pana acum. La anuntarea programului, in octombrie anul trecut, obiectivul pentru 2015 era sa se vanda 20. 000 de masini noi cu Prima masina.

Programul Prima masina va avea un plafon de garantare de 350 milioane lei

Programul Prima masina va avea in 2015 un plafon de garantare de 350 de milioane de lei, potrivit unei Hotarari adoptate astazi de Guvern.

REVISTA PRESEI: Ce banci s-au inscris in programul Prima Masina

In ziarele de miercuri citim despre cum se preda matematica elevilor de clasa a IV-a in Anglia si in Romania, prima autostrada ecologica din tara si problemele pe care le pune, programul Prima Masina, dar si despre cele mai mari tranzactii facute pe piata materialelor de constructie.

Guvernul a stabilit un plafon de garantii de 350 de milioane de lei pentru Prima Masina in 2015. Bancile se pot inscrie in program pana la 2 martie

Plafonul garantiilor care pot fi emise in acest an pentru programul Prima Masina a fost fixat de Guvern la 350 de milioane de lei, iar termenul in care alti finantatori interesati se pot inscrie in acest program a fost extins pana la 2 martie.

350 milioane de lei pentru programul Prima masina

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altor finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, anunta Mediafax.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )