Libnet.ro
UNICEF

09:45

Programul Prima Casa revine in 2020. Cine il va putea accesa

Antena3 Antena3,
Programul Prima Casa revine in 2020. Cine il va putea accesa

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat miercuri ca ar sprijini ideea indreptarii Programului Prima Casa spre componente sociale, precizand ca nu mai merge in formula in care oricine apeleaza la Prima Casa, chiar daca nu e prima casa. continuă pe Antena3

Prima Casa: cat de relevant a ramas programul in 2020? Dezvoltatorii imobiliari inca spera la majorarea plafonului

Cresterea cererii pentru locuinte mai scumpe, ofertele tot mai tentante de creditare ipotecara ale bancilor si discutiile nesfarsite cu privire la modificarea sau inlocuirea Prima Casa au facut ca viitorul si relevanta programului sa ajunga sub semnul.

Ideea indreptarii Programului Prima Casa spre componente sociale, sprijinita de guvernatorul BNR

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, miercuri, ca ar sprijini ideea indreptarii Programului Prima Casa spre componente sociale, precizand ca nu mai merge in formula in care oricine apeleaza la un.

Dosare grele si emotii in 2020. Cine ar putea sa ajunga dupa gratii anul acesta

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Antena 3, lista persoanelor publice din dosare grele care asteapta deciziile magistratilor.

Misiunea TESS a NASA a gasit prima sa planeta ce ar putea sustine viata, dar si o planeta care orbiteaza doua stele (FOTO, VIDEO)

Misiunea TESS a NASA, conceputa special pentru cautarea de exoplanete adica planete din afara sistemului nostru solar) a descoperit recent primul corp planetar care ar putea, teoretic, sa sustina viata. Denumi.

Doua decizii urgente pentru sectorul energetic in prima parte a anului 2020: CE Oltenia si Marea Neagra

Anul acesta va consemna ultima sansa pentru ca CE Oltenia sa ramana si in viitor cu o contributie insemnata in productia de energie electrica. Totodata, 2020 este un an cheie pentru luarea unei decizii finale de investitie in cel mai mare perimetru offshore de gaze naturale din Marea Neagra.

Samsung lanseaza prima provocare din 2020 pe piata telefoanelor

Lupta pentru suprematie pe piata telefoanelor inteligente este la fel de apriga in ciuda razboiului economic dintre SUA si China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )