Libnet.ro
UNICEF

13:15

Programul Rabla incepe cu SCANDAL: Colectorii se plang de numarul mic de tichete.

România Liberă România Liberă,
Programul Rabla incepe cu SCANDAL: Colectorii se plang de numarul mic de tichete.

Luni se da startul mult asteptatului program Rabla. Voucherele sunt insa putine, asa ca problemele au aparut deja. Primul scandal a avut loc la un centru Remat din Capitala, unde sute de persoane care stateau de zile bune la coada ca sa prinda un tichet pentru o masina noua, s-au trezit ca fix peste strada mai exista un alt centru despre care stiau doar unii dintre soferi, potrivit B1. ro. Oamenii sunt revoltati ca dupa ce au stat nopti la rand in strada pentru a face rost de vouchere au . continuă pe România Liberă

Programul Rabla incepe cu scandal: Colectorii se plang de numarul mic de tichete

Luni se da startul mult asteptatului program Rabla. Voucherele sunt insa putine, asa ca problemele au aparut deja. Primul scandal a avut loc la un centru Remat din Capitala, unde sute de persoane care state.

Programul Rabla incepe cu scandal

Programul Rabla incepe maine, insa debutul este marcat de scandal, dupa ce mai multi oficiali au reclamat faptul ca numarul voucherelor este foarte mic si nu acopera decat 5% din cerere.

Rabla incepe cu scandal

Programul Rabla incepe maine, insa debutul este marcat de scandal, dupa ce mai multi oficiali au reclamat faptul ca numarul voucherelor este foarte mic si nu acopera decat 5% din cerere.

Luni incepe distribuirea voucherelor pentru programul Rabla. La Cluj numarul de bonuri a scazut dramatic: de la 1.800 la numai 40

Societatea Remat Cluj a primit doar 40 de vouchere pentru programul Rabla pe intreg judetul Cluj, numarul fiind considerat revoltator de mic, o bataie de joc, in conditiile in care in anii trecuti primea circa 1. 800, iar printre colectorii acceptati in judet se afla si o firma de tamplarie. Vineri au fost distribuirea voucherele la firme, iar de luni acestea vor putea fi valorificate.

Programul Rabla 2013: inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni.

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap. Aproape 290 de colectori REMAT-uri) si peste 100 de dealeri auto s-au inscris anul acesta in Programul Rabla, listele cu cei validati urmand sa fie publicate pe site-ul AFM. Persoanele fizice se vor putea inscrie, de luni, la colectorii validati, in timp .

AFM a incheiat sesiunea de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) incheie, incepand de astazi, protocoalele cu colectorii validati in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetele valorice, informeaza un comunicat de presa.

Programul Rabla a inceput cu scandal: Peste 100 de proprietari de masini vechi au blocat intrarea in curtea REMAT

A fost scandal azi-noapte la Rematul de pe Soseaua de Centura a Capitalei. Peste 100 de proprietari de autoturisme vechi au blocat una din intrari, dupa ce au observat ca mai multe masini au fost aduse pe.

Programul Rabla a inceput cu scandal. Peste 100 de proprietari de masini vechi au blocat intrarea in curtea REMAT

A fost scandal azi-noapte la Rematul de pe Soseaua de Centura a Capitalei. Peste 100 de proprietari de autoturisme vechi au blocat una din intrari, dupa ce au observat ca mai multe masini au fost aduse pe.

Director Remat Cluj: Am primit 40 de vouchere pe judet pentru programul Rabla. ...

Directorul comercial al SC Remat SA Cluj, Mircea Stef, a declarat, sambata, corespondentului Mediafax, ca distribuirea voucherelor pentru programul Rabla va incepe luni dimineata, acestea urmand sa se epuizeze in cateva minute. Remat Cluj are patru puncte de lucru in judet, unul la Campia Turzii, unul la Gherla si doua in Cluj-Napoca. Pentru fiecare am primit cate zece vouchere pentru programul Rabla, adica 40 in total. Este revoltator, jenant si penibil, este o bataie de joc sa primim asa .

Programul Rabla - Persoanele fizice si juridice se pot inscrie din 10 iunie

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap, citat de Mediafax. Tichetul este 6. 500 de lei si vor emise in total 20. 000, dintre care 3. 000 pentru institutiile publice. Fata de alti ani programul a inceput mult mai tarziu, insa comerciantii de masini noi isi pun mari sperante in program fiindca anul acesta numai 15% din achizitiile de masini noi au fost facute de persoane fizice si Rabla ar trebui sa creasca proportia.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )