Libnet.ro
UNICEF

11:00

Proiect. Ce amenzi risca universitatile care inscriu mai multi studenti

România Liberă România Liberă,
Proiect. Ce amenzi risca universitatile care inscriu mai multi studenti

Universitatile care inmatriculeaza studenti peste capacitatea maxima de scolarizare aprobata sau la programe de studii neutorizate vor primi amenda cu o valoare de zece ori mai mare decat taxa de scolarizare incasata, potrivit unui proiect de OUG al Ministerului Educatiei, . continuă pe România Liberă

Mai multi sirieni au protestat in fata Ambasadei SUA la Bucuresti: Noi nu avem nevoie nici de mancare, nici sa ne primeasca o tara. Vrem sa ne intoarcem acasa. Tacerea Americii ne omoara

Mai multi sirieni au organizat, marti, un protest in fata Ambasadei SUA la Bucuresti. Imigrantii solicita sprijinul pentru salvarea civililor nevinovati din macelul din Siria, scrie spynews. Noi nu avem.

Seful de cabinet al lui Viktor Orban spune ca Ungaria vrea mai multi bani pentru a face fata crizei imigrantilor: Tarile cu vechime din UE au furat banii noilor tari membre. Vom deveni o barca de salvare ce se scufunda sub greutatea celor ce se agata de

Ungaria crea mai multi bani europeni pentru a face fata celei mari crize a refugiatilor de la Cel De-al Doilea Razboi Mondial, a declarat marti seful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters. El a declarat ca banii au venit pana acum cu taraita si intr-un mod umilitor.

Ungaria cere Uniunii Europene mai multi bani pentru a putea face fata crizei imigrantilor

Ungaria incearca sa obtina mai multe fonduri de la Uniunea Europeana pentru a putea face fata celei mai grave crize a refugiatilor dupa Al Doilea Razboi Mondial, a declarat marti Janos Lazar, seful de.

Ungaria vrea mai multi bani de la UE pentru gestionarea crizei imigrantilor

Ungaria vrea mai multe fonduri de la Uniunea Europeana pentru a face fata celei mai grave crize a refugiatilor dupa Al Doilea Razboi Mondial. Comisia Europeana a propus ca Ungaria sa primeasca aproape 8 milioane .

Raport alarmant: Tot mai multi copii devin infractori. 21 de crime comise de minori, in 2014

Infractionalitatea juvenila este un fenomen tot mai alarmant in Romania, iar varsta debutuluiin lumea infractorilor scade, potrivit cifrelor avansate de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Caru' cu vedete: Celebritati care sunt mai inalte decat partenerii lor; Cum arata familia Kardashian inainte sa descopere operatiile estetice; 12 imagini de la nunta Printesei Diana pe care nu le-ai mai vazut

Maruta, mesaj impresionant de ziua sotiei sale. Ce i-a transmis Andrei! Andra, una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, a implinit 29 de ani. Prietenele i-au copt Adelei Popescu petrecerea burlacitelor! Cantareata a avut o surpriza de proportii, zilele trecute, cand prietenele au pus la cale o petrecere dedicata ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )