Libnet.ro
UNICEF

17:30

Proiect legislativ pentru castrarea chimica a violatorilor a trecut tacit de Senat

România Liberă România Liberă,
Proiect legislativ pentru castrarea chimica a violatorilor a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat, luni, in mod tacit, un nou proiect de lege privind castrarea chimica a violatorilor, masura care ar putea fi aplicata pe finalul ispasirii pedepselor cu inchisoarea printr-o decizie a instantei, relateaza Mediafax. Decizia finala a adoptarii initiativei legislative apartine Camerei Deputatilor. continuă pe România Liberă

Un nou proiect de lege pentru castrarea chimica a violatorilor a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat, luni, in mod tacit, un nou proiect de lege privind castrarea chimica a violatorilor, masura care ar putea fi aplicata pe finalul ispasirii pedepselor cu inchisoarea printr-o decizie a instantei, insa decizia finala a adoptarii initiativei legislative apartine Camerei Deputatilor, anunta Mediafax.

Proiectul legislativ pentru castrarea chimica a violatorilor a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat, luni, in mod tacit, un nou proiect de lege privind castrarea chimica a violatorilor, masura care ar putea fi aplicata pe finalul ispasirii pedepselor cu inchisoarea printr-o decizie a instantei, relateaza Mediafax. Decizia finala a adoptarii initiativei legislative apartine Camerei Deputatilor.

Proiectul de lege pentru castrarea chimica a violatorilor a trecut tacit de Senat

Senatul a adoptat, luni, in mod tacit, un nou proiect de lege privind castrarea chimica a violatorilor, masura care ar putea fi aplicata pe finalul ispasirii pedepselor cu inchisoarea printr-o decizie a.

Senatul a aprobat tacit un nou proiect de lege pentru castrarea chimica a violatorilor

Senatul a adoptat astazi, in mod tacit, un nou proiect de lege privind castrarea chimica a violatorilor, masura care ar putea fi aplicata, printr-o decizie a instantei, catre incheierea perioadei de ispasire a pedepselor cu inchisoarea, scriu surse din presa.

OUG privind infiintarea Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, adoptata tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit astazi Ordonanta de Urgenta a Guvernului OUG) privind infiintarea Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale prin reorganizarea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )