Libnet.ro
UNICEF

05:15

Proiectul reducerii varstei de pensionare pentru femeile care au nascut 3 copii pana in 1990, votat de Senat

România Liberă România Liberă,
Proiectul reducerii varstei de pensionare pentru femeile care au nascut 3 copii pana in 1990, votat de Senat

Senatorii au votat, luni, proiectul de lege care prevede reducerea varstei standard de pensionare pentru femeile care au nascut cel putin trei copii, pana in ianuarie 1990. Textul legislativ a fost adoptat cu 120 de voturi pentru, niciun vot impotriva si doua abtineri. continuă pe România Liberă

Senatul a votat reducerea varstei de pensionare pentru femeile care au nascut 3 copii pana in 1990

Senatorii au votat, luni, proiectul de lege care prevedere reducerea varstei standard de pensionare pentru femeile care au nascut cel putin trei copii, pana in ianuarie 1990, textul legislativ fiind adoptat cu 120 de voturi pentru, niciun vot impotriva si doua abtineri.

Proiect de lege adoptat de Senat: Femeile care au nascut cel putin trei copii beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare

Senatul a aprobat, luni, completarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice astfel incat femeile care au realizat stagiul complet de cotizare si care au nascut cel putin trei copii sa beneficieze de reducerea varstei standard de pensionare, potrivit Agerpres.

ANOFM ofera subventii pentru angajatorii care incadreaza someri de peste 45 de ani

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca informeaza angajatorii ca pot primi lunar, timp de un an, o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta in prezent 500 lei) daca incadreaza in munca pe perioada nederminata someri in varsta de peste 45 de ani sau someri parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, potrivit unui comunicat de presa ANOFM.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )