Libnet.ro
UNICEF

09:15

De ce proiectul de tara al lui Dragnea e cel mai bun?

România Liberă România Liberă,
De ce proiectul de tara al lui Dragnea e cel mai bun?

Sambata, la Sala Palatului, in cadrul Congresului PSD, Liviu Dragnea a anuntat un proiect de tara c. continuă pe România Liberă

Razvan Marin merita Oscarul pentru cel mai bun tanar, scrie presa belgiana

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, merita Oscarul pentru cel mai bun tanar fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din aceasta tara, la putine zile dupa decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

Auzatii grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul Darkest Hour

Gary Oldman, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru filmul Darkest Hour, a fost acuzat de violenta domestica de fosta lui sotie. Cei doi au impreuna doi.

Motivul pentru care Gary Oldman s-a temut sa accepte rolul care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor: Am avut o revelatie FOTO

Actorul Gary Oldman 59 de ani), castigator al categoriei Cel mai bun actor la Oscar 2018, cu rolul legendarului premier britanic Winston Churchill din filmul Darkest Hour, a fost la un pas sa refuze acest rol.

Electrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Electrica EL) au inregistrat un avans de 3,16%, in perioada 28 februarie - 7 martie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT, de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Tarile europene unde se traieste cel mai bine din ajutor social. Pe ce loc se situeaza Romania

Protectia sociala a reprezentat in 2016, in toate statele membre ale Uniunii Europene, cel mai important domeniu al cheltuielilor guvernamentale, iar Romania 11,6%) s-a aflat printre tarile care au alocat cel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )