Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de voluntariat din Romania premiat de Comisia Europeana. A fost preferatul publicului

Adevărul Adevărul,
Proiectul de voluntariat din Romania premiat de Comisia Europeana. A fost preferatul publicului

Proiectul Ambulanta pentru monumente prin care sute de imobile de patrimoniu au fost salvate de la distrugere a fost distins marti, 10 noiembrie, cu Premiul Publicului, in cadrul Premiilor Europene pentru PatrimoniuPremiilor Europa Nostra 2020, cea mai inalta onoare a Europei in domeniul patrimoniului. continuă pe Adevărul

Business report: Enel isi reorganizeaza afacerile din Romania. Proiectul Casa Unirea a fost regandit. Cine nu are un oras-magnet sa isi faca. Sarbatori digitale. Alege ce e foarte greu; acolo, nu ai competitie

Enel isi reorganizeaza toate business-urile din Romania. Cele trei firme de distributie ar putea fuziona * Proiectul Casa Unirea a fost regandit. Ministerul Agriculturii pregateste magazine mobile * Cine nu are un oras-magnet sa isi faca * Finantare europeana de 10 milioane lei pentru un spital fara spatiu si personal * Alege ce e foarte greu. Acolo, nu ai competitie * Sindalimenta: Guvernul da o lovitura fatala producatorilor agricoli * Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa * Sarbatori digitale. Pandemia de coronavirus a accelerat trecerea la online cu 5 ani * Reteta dureroasa a echilibrului bugetar * Premierul, despre suspendarea activitatii pietelor inchise: Merg persoane in varsta, vulnerabile * Cu doi din trei romani analfabeti digital, statul viseaza sa scoata economia din Epoca de piatra.

Ajutoare de stat de 150 milioane euro aprobate de Comisia Europeana in Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor prezentata de Romania prin care va fi sprijinita cons.

Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

Comisia Europeana va da unda verde, miercuri, contractului pentru 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer, care a fost descris de presedinta Ursula.

Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenuri de 300 de milioane de euro ale Romexpo sunt acordate gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), pentru dezvoltarea unui mega-proiect imobiliar in parteneriat cu Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, scrie Libertatea.

Vedeta din Romania care ignora toate regulile. Cum a aparut in centrul Capitalei, fara nicio jena

Roxana Nemes a fost prinsa pe picior gresit de fotoreporterii Ciao! Cantareata a picat testul sanitar, aratand publicului ei ca nu da doi bani de normele de protectie impotriva noului virus. Roxana Nemes a calcat alaturi. Vedeta a ignorat regulile sanitare Roxana Nemes a fost fotografiata zilele trecute iesind dintr-o curatatorie. Plina de energie, la .

Vietnamul repatriaza peste 340 de cetateni din Romania si Germania

Peste 340 de cetateni vietnamezi au fost repatriati duminica din Germania si Romania cu o aeronava Vietnam Airlines, informeaza VNA. Zborul a fost programat sambata si duminica de institutii vietnameze, in colaborare cu partenerii de resort din cele doua tari europene, scrie Agerpres.

Ce se intampla cu Cinema City: cel mai mare operator de cinema din Romania a facut anuntul trist

In timp ce mall-urile din Romania raman deschise, chiar daca s-au inchis pietele, restaurantele si multe alte domenii de activitate, ultima lovitura a fost adresata amatorilor de.

Bilant COVID-19. Sase judete au incidenta peste 5 la mie. Situatia din Romania

Potrivit celor mai recente date publicate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 9. 937 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore. Sase judete din Romania au.

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se .

CRBL, decizie radicala. De ce a plecat definitiv din Romania

Recent, CRBL a luat decizia de a se muta cu sotia si fiica lor in Spania. Artistul a intrat in direct in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro Tv, unde a dezvaluit ce anume l-a determinat sa faca aceste alegere. De ce a plecat CRBL definitiv din Romania CRBL si-a luat fiica si sotia, si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )