Libnet.ro
UNICEF

09:30

Promisiunea lui Ronnie OSullivan pentru fanii snookerului din Romania

Online Sport Online Sport,
Promisiunea lui Ronnie OSullivan pentru fanii snookerului din Romania

Prezent pentru prima data in Romania, Ronnie OSullivan a facut o promisiune fanilor snookerului din tara noastra la finalul meciului demonstrativ disputat sambata seara in compania conationalului sau englez Stuart Bingham sub cupola Circului Globus din Capitala. continuă pe Online Sport

Povestea nefardata a lui Ronnie OSullivan, cel mai talentat jucator de snooker. Unde se mai gasesc bilete pentru marele meci de la Bucuresti

Cel mai talentat jucator din istoria snookerului, Ronnie OSullivan, a vandut aproape toate biletele pentru trei partide demonstrative cu Stuart Bingham, campionul mondial in exercitiu.

Ronnie OSullivan isi relanseaza cariera la Bucuresti

Ajuns in Romania pentru prima data in cariera, Ronnie OSullivan va sustine sambata si duminica nu mai putin de trei meciuri demonstrative sub cupola Circului Globus din Capitala.

Snooker Titans: Ronnie OSullivan l-a invins pe Stuart Bingham in primul meci demonstrativ de la Circul Globus

Multiplul campion mondial Ronnie OSullivan l-a invins, sambata, cu scorul de 5-4, pe actualul detinator al titlului suprem, Stuart Bingham, in primul meci demonstrativ de la Bucuresti.

Ronnie OSullivan, Racheta cu inima! Superstarul englez va aprinde o lumanare la Colectiv

Cel mai bun jucator de snooker, Ronnie OSullivan, va juca trei meciuri demonstrative la Bucuresti cu Stuart Bingham in acest weekend.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )