Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea nefardata a lui Ronnie OSullivan, cel mai talentat jucator de snooker. Unde se mai gasesc bilete pentru marele meci de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Povestea nefardata a lui Ronnie OSullivan, cel mai talentat jucator de snooker. Unde se mai gasesc bilete pentru marele meci de la Bucuresti

Cel mai talentat jucator din istoria snookerului, Ronnie OSullivan, a vandut aproape toate biletele pentru trei partide demonstrative cu Stuart Bingham, campionul mondial in exercitiu. continuă pe Adevărul

Ronnie OSullivan, Racheta cu inima! Superstarul englez va aprinde o lumanare la Colectiv

Cel mai bun jucator de snooker, Ronnie OSullivan, va juca trei meciuri demonstrative la Bucuresti cu Stuart Bingham in acest weekend.

Ronnie OSullivan vorbeste despre retragere in saptamana prezentei la Bucuresti

Jucatorul Ronnie OSullivan nu a mai disputat un meci oficial din luna aprilie de la Campionatul Mondial gazduit de Crucible si nu-l vom vedea la lucru nici in perioada urmatoare, dupa ce acesta a renuntat sa participe la Campionatul Regatului Unit.

LG a instalat cel mai mare ecran OLED, iar dimensiunea este fabuloasa

Este evident ca instalatii de o asemenea amploare nu se preteaza decat in medii profesionale, dar LG tocmai a depasit un record impresionant. in momentul in care incepi sa lucrezi la un proiect care tine de domeniul tehnologic, ai beneficii enorme pe partea de promovare in cazul in care include un superlativ absolut. Orice intelege [] LG a instalat cel mai mare ecran OLED, iar dimensiunea este fabuloasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! eMAG a dat drumul reducerilor cel mai tarziu

Am intrat oficial in Vinerea Neagra. Majoritatea magazinelor au dat startul reducerilor. Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, a lansat reducerile de Black Friday 2015 la putin dupa ora 08.

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est, conform datelor oficiale ale Comisiei Europene, citate de Daniel Anghel, lider Impozite Indirecte CEE al PwC. Oficiali din cadrul ministerelor de finante si ale economiei din cinci tari din Europa Centrala si de Est Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia) au facut apel la o abordare comuna pentru combaterea fraudei de TVA si cresterea colectarii veniturilor bugetare din TVA, in cadrul unei conferinte organizate de PwC in Budapesta.

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA-ului dintre tarile Europei Centrale si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea Taxei pe Valoarea Adaugata dintre tarile din Europa Centrala si de Est, afirma, joi, PwC, intr-un comunicat de presa.

Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator

Spre surprinderea tuturor, cei de la Walmart au inceput sa comercializeze nu unul, ci doua smartphone-uri cu Android create de LG la doar 10 dolari bucata. Cu totii ne-am obisnuit sa investim sume mai mici sau mari intr-un smartphone. Pentru a cobori si mai mult valoarea investitiei, de cele mai multe ori apelam la subventiile [] Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Faze Tari: Cel mai ciudat calendar. Modele topless si crapi vii; Nu vezi dublu! Preoti gemeni au oficiat casatoria a gemeni cu gemene; Cat costa cel mai scump ceas de mana vandut vreodata?

Isi coloreaza ochii si-si baga LED-uri sub piele. A innebunit lumea! Din ce in ce mai multi australieni isi coloreaza albul ochilor in galben, albastru. Pui creioanele astea in pamant si se fac plante. O companie daneza vinde creioane din care ies plante, daca le bagi in pamant. Dupa ce nu le.

Lionel Messi, in cel mai frumos rol al vietii: cel de tata

Este unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din lume, iar acum de cand se afla in pauza competitionala pentru ca este accidentat, Lionel Messi are timp sa fie tata.

S-a retras din activitate unul dintre cei mai mari jucatori de rugby, daca nu cel mai mare: Emblematicul capitan al All Blaks, Richie McCaw

Este Richie McCaw cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile? Desi jocul comparatiilor este inselator, acest jucator a marcat, prin palmaresul si influenta sa, istoria rugbyului si a All Blacks, al carui capitan a fost pana la anuntul retragerii sale, joi, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )