Libnet.ro
UNICEF

01:05

Promotia zilei la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Promotia zilei la Cupa Mondiala

Sportingbet iti ofera 25 lei sub forma unui pariu fara risc daca plasezi un pariu sau pariuri in valoare totala de 25 lei sau mai mult pe Scor Corect, Marcator Oricand sau Rezultat Dublu pauza/final) la meciul SUA v Germania. Plaseaza cel putin un pariu pe pietele respective si primesti 7 rotiri gratuite la Starburst! Sportingbetofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi. continuă pe Online Sport

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - SUA

Faza grupelor de la Cupa Mondiala din Brazilia se incheie astazi, odata cu ultimele meciuri din grupele G si H, Belgia fiind singura echipa deja calificata in optimile de finala. Toti ochii vor fi insa.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Xherdan Shaqiri

Xherdan Shaqiri a reusit al doilea hattrick de la Cupa Mondiala din Brazilia si al 50-lea din istoria competitiei, calificand practic de unul singur Elvetia in optimile de finala ale Cupei Mondiale. in partida.

Omul zilei la Cupa Mondiala: James Rodriguez

In absenta vedetei Radamel Falcao, nationala Columbiei avea nevoie de un alt lider care sa o conduca la Cupa Mondiala din Brazilia. L-a gasit in persoana lui James Rodriguez, un pusti care nu a implinit inca.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Miguel Herrera

Lumea l-a remarcat datorita felului in care se manifesta pe marginea terenului in timpul meciurilor jucate de Mexic, motiv pentru care a devenit unul dintre cele mai simpatice personaje de la Cupa Mondiala. Dar.

Promotia zilei de luni la Campionatul Mondial

O noua zi de Cupa Mondiala, o noua promotie. Daca un gol este marcat in primele 7 minute in timpul meciului Olanda v Chile, Sportingbet iti va inapoia TOATE pariurile pierdute pe Scor Corect, Marcator Oricand si Rezultat Dublu pauza/final), pariuri pana la 90 lei. Detalii aici. Plaseaza cel putin un pariu pe pietele respective si primesti 7 rotiri gratuite la Starburst! Sportingbet ofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi.

LIVE CUPA MONDIALA 2014: SUA-Germania 0-1 si Portugalia-Ghana 2-1, la aceste scoruri avanseaza Germania si SUA

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:SUA-Germaniasi Portugalia-Ghana 19:00). Calcule: Germania si SUA merg mai departe daca termina egal. In caz ca una va bate, se poate califica echipa care invinge dintre Ghana si Portugalia. Urmeaza de la 23:00 Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud.

LIVE CUPA MONDIALA 2014: SUA-Germania 0-0 si Portugalia-Ghana 1-0, la aceste scoruri avanseaza Germania si SUA

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:SUA-Germaniasi Portugalia-Ghana 19:00). Calcule: Germania si SUA merg mai departe daca termina egal. In caz ca una va bate, se poate califica echipa care invinge dintre Ghana si Portugalia. Urmeaza de la 23:00 Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud.

LIVE CUPA MONDIALA 2014: SUA-Germania 0-0 si Portugalia-Ghana 0-0

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:SUA-Germaniasi Portugalia-Ghana 19:00), respectiv Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud 23:00) .

LIVE CUPA MONDIALA 2014: Germania-SUA si Portugalia-Ghana (19:00), respectiv Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud (23:00)

Urmariti pe Onlinesport. ro, joi seara, ultimele patru meciuri din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia:Germania-SUA si Portugalia-Ghana 19:00), respectiv Rusia-Algeria si Belgia-Coreea de Sud 23:00) .

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Brazilia-Camerun 4-1, Mexic-Croatia 3-1. Brazilia si Mexic merg in optimi

Luni, de la 19:00, se da startul ultimei etape a fazei grupelor de la Cupa Mondiala din Brazilia. Australia-Spania, Olanda-Chile 19:00), Camerun-Brazilia si Croatia-Mexic 23:00) vor fi transmise LIVE TEXT pe onlinesport. ro. CALCULE: Brazilienii se pot califica in optimi chiar si cu un egal, indiferent de rezultatul din cealalta partida. Numai o infrangere poate elimina Brazilia, daca in celalalt meci se termina egal sau Croatia nu bate la scor Mexicul. Croatia - Mexic va fi un meci de maxim interes, de care pe care, echipa care va bate va merge mai departe alaturi de Brazilia. Cu un punct avans, Mexicul merge mai departe si cu un egal, in timp ce Croatia are nevoie de victorie pentru a se califica.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )