Libnet.ro
UNICEF

09:01

Protest in Piata Victoriei pentru incetarea starii de alerta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Protest in Piata Victoriei pentru incetarea starii de alerta VIDEO

Sute de persoane au protestat, sambata seara, in Piata Victoriei, solicitand incetarea starii de alerta din Romania. De la manifestatie nu a lipsit nici omul de afaceri Viorel Catarama, cel mai aprig sustinator al revenirii la normal pentru repornirea economiei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cateva sute de persoane au protestat in Piata Victoriei, solicitand incetarea starii de alerta

Cateva sute de persoane, printre care si omul de afaceri Viorel Catarama, au protestat sambata seara in Piata Victoriei, solicitand incetarea starii de alerta din Romania.

VIDEO Protest in Piata Victoriei fata de prelungirea starii de alerta. Catarama: Ne cerem drepturile!

Aproximativ 100 de oameni protesteaza, sambata dupa-amiaza, in Piata Victoriei solicitand renuntarea la prelungirea starii de alerta. Printre ei se afla si Viorel Catarama.

Orban ii roaga pe parlamentari sa voteze pentru prelungirea starii de alerta: Nu vom mai avea nicio parghie pentru a interveni in focare unde nerespectarea regulilor duce la imbolnaviri

Premierul Ludovic Orban ii roaga pe parlamentari sa voteze pentru prelungirea starii de alerta in functie de analize obiective si nu de interese politice de moment, el sustinand ca prelungirea starii de urgenta nu este un moft politic si ca a pune punct acesteia inseamna, de fapt, punerea in pericol a sanatatii cetatenilor Romaniei, pentru ca autoritatile nu vor mai avea parghii sa intervina pentru respectarea regulilor.

Barna: USR va decide daca va vota pentru prelungirea starii de alerta dupa ce Guvernul va prezenta date clare care sa justifice prelungirea restrictiilor

USR va decide daca va vota sau nu pentru prelungirea starii de alerta dupa ce Guvernul va prezenta date si statistici clare care sa justifice prelungirea restrictiilor, afirma Dan Barna.

CALIN POPESCU TARICEANU: Nu exista nicio justificare medicala pentru prelungirea starii de alerta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca nu exista nicio justificare medicala pentru prelungirea starii de alerta, ci doar interesul electoral si de afaceri al guvernantilor.

CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, discuta la ora publicarii acestei stiri, in Parlament, despre eventuala pr.

Opozitia nu gaseste niciun argument pentru prelungirea starii de alerta

Opozitia parlamentara a descoperit un dusman comun: starea de alerta. PSD, ALDE, Pro Romania si chiar USR considera dorinta guvernului de a prelungi starea de alerta lipsita de argumente medicale si periculoasa pentru societate si economie.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii pentru a depune coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

CTP, afectat de moartea unei pisici in fata casei, citeaza din Parazitii pentru a comenta lupta politica privind starea de alerta VIDEO

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a folosit de o strofa din piesa Fuck You, Romania! pentru a caracteriza lupta politica dintre putere si opozitie in legatura cu mentinerea sau anularea starii de alerta in contextul pandemiei de covid-19.

Orban: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )