Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un protestatar i-a cerut lui Klaus Iohannis demiterea Avocatului Poporului: Herr Klaus, Ciorbea raus

Hotnews Hotnews,
 Un protestatar i-a cerut lui Klaus Iohannis demiterea Avocatului Poporului: Herr Klaus, Ciorbea raus

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat luni, in fata Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, de un protestatar care avea scris pe o coala de hartie A4 Herr Klaus, Ciorbea raus Domnule Klaus, Ciorbea afara). continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis nu depaseste viteza legala nici cand merge in coloana oficiala: Presedintele le-a cerut ferm celor care-i asigura protectia sa respecte regulile de circulatie

Klaus Iohannis a adus la Cotroceni noi obiceiuri. Mitul neamtului scrupulos pare a nu fi doar un mit in cazul presedintelui. Dupa ce si-a adus ceasul de la Primaria Sibiului pentru a fi tot timpul punctual, seful.

UPDATE Klaus Iohannis a semnat decretele de numire pentru Eugen Teodorovici si Marius Nica. Ministrul de Finante si ministrul Fondurilor Europene au depus juramantul

Klaus Iohannis, a semnat luni, 30 martie, Decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene. Totodata, presedintele a semnat Decretul prin care se acesta este numit in functia de ministru al Finantelor Publice, informeaza un comunicat al Cotroceniului. Presedintele a semnat si Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene. Cei doi au depus juramantul intr-o ceremonie ce a avut loc la ora 10. 00 la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis nu a sustinut un discurs la finalul ceremoniei.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca.

Klaus Iohannis il primeste marti pe gen. Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO in Europa

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR).

FOTO. Klaus Iohannis vrea ca Statele Unite sa fie intre primii 10 investitori din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, intr-o postare pe contul sau de Facebook, a spus ca isi doreste ca Statele Unite sa ajunga in primii 10 investitori din economie romaneasca si ca ar fi bine ca relatiile economice sa fie la fel de stranse si fructuase precum cele politice si militare.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca SUA sa se afle printre primii zece investitori straini din Romania

Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezinta un reper fundamental al politicii externe al Romaniei, alaturi de apartenenta la NATO si UE, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca isi doreste ca SUA sa se afle printre primii zece investitorii din tara noastra.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca Statele Unite sa se afle printre primii 10 investitori ai Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, un discurs in cadrul Forumului Noi Perspective ale Parteneriatului Strategic Statele Unite - Romania, in care a vorbit despre parteneriatul strategic politico-miliatar.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca SUA sa se afle printre primii zece investitori straini din Romania

Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii reprezinta un reper fundamental al politicii externe al Romaniei, alaturi de apartenenta la NATO si UE, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca isi doreste ca SUA sa se afle printre primii zece investitorii din tara noastra.

Ion Cristoiu: Traian Basescu ii da sah lui Klaus Iohannis de pe baricada anti-Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu reia intr-un nou articol pe blogul lui personal faptul ca Traian Basescu a fost incorect atacandu-l pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a limitat doar la sesizarea Curtii Constitutionale in.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )