Libnet.ro
UNICEF

22:15

UPDATE Klaus Iohannis a semnat decretele de numire pentru Eugen Teodorovici si Marius Nica. Ministrul de Finante si ministrul Fondurilor Europene au depus juramantul

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Klaus Iohannis a semnat decretele de numire pentru Eugen Teodorovici si Marius Nica. Ministrul de Finante si ministrul Fondurilor Europene au depus juramantul

Klaus Iohannis, a semnat luni, 30 martie, Decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene. Totodata, presedintele a semnat Decretul prin care se acesta este numit in functia de ministru al Finantelor Publice, informeaza un comunicat al Cotroceniului. Presedintele a semnat si Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene. Cei doi au depus juramantul intr-o ceremonie ce a avut loc la ora 10. 00 la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis nu a sustinut un discurs la finalul ceremoniei. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus juramantul de investitura ca ministri la Finante si la Fonduri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Eugen Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene si numit in cea de ministru al Finantelor, seful statului semnand si decretul de numire a lui Marius Nica in functia de ministru al Fondurilor Europene.

Klaus Iohannis, CRITICAT din PNL pentru reactia in cazul Sova

Klaus Iohannis este criticat chiar din randul partidului care l-a propulsat in fruntea tarii. Un senator PNL spune ca Parlamentul nu a blocat justitia, iar afirmatia facuta de presedinte este.

Teodorovici, noul ministru de Finante, Nica preia Fondurile Europene. Iohannis a semnat decretele de numire in functie pentru cei doi

UPDATE:Noii ministri depun juramantul la Palatul Cotroceni, la ceremonie fiind prezenti presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, seful Senatului si seful Camerei Deputatilor.

Iohannis a semnat decretele de numire pentru Teodorovici si Nica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Eugen Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene si numit in cea de ministru al Finantelor, seful statului semnand si decretul de numire a lui Marius Nica in functia.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Un protestatar i-a cerut lui Klaus Iohannis demiterea Avocatului Poporului: Herr Klaus, Ciorbea raus

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat luni, in fata Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, de un protestatar care avea scris pe o coala de hartie A4 Herr Klaus, Ciorbea raus Domnule Klaus, Ciorbea afara).

Klaus Iohannis, mesaj pentru catolici si protestanti, de Duminica Floriilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de felicitare pentru crestinii catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor, amintind, totodata, de ce, pe vremuri, aceasta sarbatoarea.

Senator PNL, suparat pe Klaus Iohannis pentru reactia la votul in cazul Sova: Nu poate blama tot Parlamentul. Derapam iar ca si cu Basescu

Senatorul PNL Cristian Bodea, membru al Comisiei Juridice, ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis ca nu poate invinovati tot Senatul pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova, asa cum proceda Traian Basescu.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 16:41 Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )