Libnet.ro
UNICEF

06:45

Proteste in Capitala, circulatia a fost oprita

Antena3 Antena3,
Proteste in Capitala, circulatia a fost oprita

Mai multe persoane s-au adunat in Piata Victoriei inca de la ora 18. 00, nemultumite de modificarile aduse la legile justitiei. Circulatia in zona a fost oprita. Oamenii se aduna in. continuă pe Antena3

Proteste impotriva legilor justitiei, organizate maine in mai multe orse ale tarii

Mai multe proteste impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei vor fi organizate maine in Capitala si in alte orase ale tarii, potrivit mai multor anunturi postate pe Facebook.

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat in Texas

Un barbat inarmata deschis focul intr-o biserica din sudul statuluiamerican Texas. Mai multe persoaneau fost ucise sau ranite in urmaataculuiarmat, scrie presa locala, citata de.

Un barbat a fost atacat de un urs in judetul Brasov si are mai multe plagi muscate la maini si picioare

Un barbat de 28 de ani a fost ranit, vineri, de un urs in localitatea Harseni din judetul Brasov, avand mai multe plagi pe maini si picioare, relateaza News. ro. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, dar si jandarmii care au constatat ca animalul nu mai este in zona.

Fost manager al unui fond de investitii al lui George Soros, acuzat ca a batut si violat mai multe femei

Un fost manager al unui fond de investitii al lui George Soros este acuzat ca a abuzat, violat si sechestrat mai multe femei, intr-o locuinta din Manhattan, scrie Daily Mail. Howie Rubin, 62 de ani, care a.

VIDEO Un individ extrem de periculos, capturat de politisti. A amenintat mai multe persoane, pentru a obtine bani

Catalin Alexe Munteanu, fost Honcila, in varsta de 35 de ani, a fost incatusat de oamenii legii. Acesta este un individ foarte periculos, care se eliberase din inchisoare in urma cu o jumatate de an. El este acuzat ca a amenintat mai multe persoane, pentru a-i da anumite sume de bani.

Cod galben de ceata in mai multe judete

O avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 10. 00 a fost emisa de meteorologi, sambata dimineata, pentru mai multe zone din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Politistii le recomanda soferilor atentie sporita in trafic pe drumurile unde este ceata.

Incident pe aeroportul Orly. Un sirian a fortat mai multe puncte de control

Un sirian de 27 de ani a fost retinut joi pe aeroportul Orly din Paris, dupa ce a fortat mai multe puncte de control si a reusit sa patrunda pe pista, unde a incercat sa se apropie de un avion.

Fost colonel de contrainformatii in Armata:Inaintea turului I al prezidentialelor din 2009 au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat

Fostul colonel de contrainformatii in Directia Generala de Informatii a Armatei Doru Paraschiv a sustinut, joi, ca au fost supravegheate foarte multe persoane fara mandat inaintea turului I al alegerilor prezidentiale din 2009, informeaza Agerpres.

Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile regionale, dar risca sa piarda majoritatea absoluta

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile regionale anticipate programate pe 21 decembrie, dar ar putea pierde majoritatea absoluta, arata un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, potrivit Agerpres.

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )