Libnet.ro
UNICEF

09:15

Proteste violente in Canada fata de exploatarea gazelor de sist

Adevărul Adevărul,
Proteste violente in Canada fata de exploatarea gazelor de sist

Autoritatile din provincia New Brunswick din estul Canadei au arestat 40 de oameni joi, dupa ce acestia au blocat o autostrada si au incendiat mai multe masini, protestand fata de exploatarea gazelor sist in regiune. continuă pe Adevărul

VIDEO Proteste violente in Canada fata de gazele de sist. Politia a arestat 40 de persoane

Politia din provincia canadiana New Brunswick a arestat aproximativ 40 de persoane joi dupa ce eforturile de a debloca o autostrada au degenerat, iar opozantii gazelor de sist au incendiat mai multe masini ale politiei.

Sute de persoane au protestat in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist de catre Chevron

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist, informeaza publicatia GlobalPost, potrivit Mediafax.

Proteste violente in Canada impotriva exploatarii gazelor de sist

Cel putin 40 de protestatari fata de exploatarea gazelor de sist din Canada au fost arestati ieri in urma unor confruntari cu fortele de ordine, conform surselor de presa.

Nechifor si Voicu: Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist.

Presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, si ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu considera ca una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist este lipsa de informare pe marginea subiectului. Faptul ca informarea nu a fost suficient de bine facuta pe acest subiect ar putea fi una dintre cauzele protestului. In al doilea rand, putem discuta si despre faptul ca exista si protestele fata de proiectul Rosia .

SUBIECTIV. Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist

Lipsa de informare pe marginea subiectului reprezinta una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist, considera presedintele CJ Suceava,.

Ponta sustine ca nu si-a schimbat pozitia fata de exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a declarat, vorbind despre protestul de la Pungesti, ca nu si-a schimbat pozitia privind exploatarea gazelor de sist, deoarece pentru Romania este foarte important sa fie independenta.

Proteste VIOLENTE in Canada, intre politie si opozantii exploatarii gazelor de sist.

Cel putin 40 de protestatari fata de exploatarea gazelor de sist din Canada au fost arestati joi in urma unor confruntari cu fortele de ordine, informeaza Mediafax. Protestatarii au aruncat cocteiluri Molotov asupra politistilor si cel putin cinci masini ale Jandarmeriei regale din Canada GRC) au fost distruse de foc. Politia a transmis ca a actionat pentru a pune in aplicare un ordin judecatoresc care viza inlaturarea barajelor ridicate de luna trecuta pe un drum in apropiere de satul .

Proteste in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist.

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist. Sute de manifestanti s-au adunat in orasul Lvov, in vestul Ucrainei, denuntand contractul obtinut de grupul energetic american Chevron care prevede exploatarea unor zacaminte de sist din zona Oleski, ce ar contine, potrivit prospectiilor, aproximativ 3. 000 de miliarde de metri cubi de gaz, informeaza publicatia GlobalPost, citata de Mediafax. Localnicii sunt .

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia zi a protestelor fata de explotarea gazelor de sist, din localitatea Silistea, judetul Vaslui, transmite Mediafax. Cei 300 de .

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Protestatarii s-au incaierat cu jandarmii, iar oamenii legii au intervenit in forta pentru a elibera soseaua blocata. --- Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )