Libnet.ro
UNICEF

19:31

Protestele continua la Hong Kong. Manifestantii cer drepturi electorale

România Liberă România Liberă,
Protestele continua la Hong Kong. Manifestantii cer drepturi electorale

Protestele continua la Hong Kong. Mici grupuri de manifestanti prodemocratie au ramas, marti seara, pe strazi, in contextul in care liderii studentilor au acceptat dialogul cu Guvernul, dupa o saptamana de proteste fata de refuzul acordarii unor drepturi electorale suplimentare . continuă pe România Liberă

Violentele de strada continua la Hong Kong

Violentele de strada continuau in aceasta dimineata la Hong Kong, dupa o noapte in care grupuri proguvernamentale au distrus adaposturile protestatarilor care cer, printre altele, vot universal direct si o mai mare descentralizare a regiunii autonome fata de administratia centrala de la Beijing, relateaza DPA si Kyodo.

Hong Kong: revolutia crestina

Protestele din Hong Kong, ale caror imagini dramatice au facut inconjurul lumii, sunt pentru democratie. insa miscarea care a blocat centrul financiar al orasului are in substrat tensiuni mult mai vechi: relatia Chinei comuniste cu crestinismul.

Sute de persoane continua sa protesteze in Hong Kong, cerand drepturi electorale suplimentare

Mici grupuri de manifestanti prodemocratie au ramas, marti seara, pe strazile din Hong Kong, in contextul in care liderii studentilor au acceptat dialogul cu Guvernul, dupa o saptamana de proteste fata de.

Sute de persoane continua sa protesteze in Hong Kong, cerand drepturi electorale suplimentare

Mici grupuri de manifestanti prodemocratie au ramas, marti seara, pe strazile din Hong Kong, desi liderii studentilor au acceptat dialogul cu Guvernul, dupa o saptamana de proteste fata de refuzul.

VIDEO Hong Kong: Protestele pro-democratie intra in a doua saptamana

Noi ciocniri au izbucnit in noaptea de sambata spre duminica intre fortele de ordine si manifestantii pro-democratie care ocupa zonele centrale din Hong Kong, protestele intrand astfel in cea de-a doua saptamana, relateaza BBC. UPDATE: Manifestantii anunta ca se retrag din unele zone.

Hong Kong: protestatarii se retrag din unele zone, dar nu renunta la miscarea prodemocratie

Cu doar cateva ore inainte ca termenul dat de autoritati, manifestantii prodemocratie din Hong Kong au anuntat ca se vor retrage din anumite zone ocupate, dar nu renunta la miscarea de protest prin care cer Beijingului sa-i lase sa-si aleaga liber propriii lideri.

Manifestantii din Hong Kong au primit ULTIMATUM sa deblocheze strazile

Seful executivului din Hong Kong, Leung Chun-ying, a anuntat sambata ca manifestantii prodemocratie au termen pana luni pentru a debloca principalele artere rutiere ocupate in cadrul protestelor incepute in.

Manifestantii din Hong Kong anunta ca se retrag din unele zone, inainte de expirarea ultimatumului

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong au anuntat duminica seara, cu cateva ore inainte de expirarea ultimatumului pe care l-au primit din partea guvernului local, ca se vor retrage din anumite zone ocupate,.

Manifestantii pro-democratie din Hong Kong, somati de autoritati sa se disperseze pana luni

Manifestantii pro-democratie din Hong Kong au fost somati de autoritati sa se disperseze pana luni si sa permita reluarea activitatii normale. Asta dupa ce noi lupte de strada au avut loc in intre.

Manifestantii din Hong Kong, somati sa se disperseze pana luni

Manifestantii prodemocratie din Hong Kong, care paralizeaza fosta colonie britanica, au fost somati de autoritati sa se disperseze pana luni, pentru a permite reluarea activitatii normale, in conditiile in care noi confruntari au avut loc intre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )