Libnet.ro
UNICEF

20:30

Protestele continua in Turcia. Zeci de mii de oameni au iesit in strada

Antena3 Antena3,
Protestele continua in Turcia. Zeci de mii de oameni au iesit in strada

Zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada la Istanbul, pentru a demonstra impotriva Guvernului turc. Multimea uriasa s-a adunat in Piata Taksim, locul unde, in urma cu mai bine de trei saptamani, a. continuă pe Antena3

Protestele continua in Turcia. Politia a utilizat tunuri cu apa pentru a dispersa manifestantii

Politia turca a utilizat tunuri cu apa pentru a dispersa miile de manifestanti care s-au intors sambata in piata Taksim din Istanbul, informeaza AFP. Zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada la Ista.

PROTESTELE DIN TURCIA. Manifestatiile continua la Ankara si Eskisehir.

Protestele continua, in Turcia, la Ankara si Ekisehir, in timp ce Piata Taksim din Istanbul a revenit la normal, dupa doua saptamani de manifestatii antiguvernamentale, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Numerosi turisti si riverani au reluat in posesie piata Taksim, centrul frondei impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, inca supravegheata de politisti, mobilizati in numar mare, dar din ce in ce mai discreti, au constatat jurnalistii AFP. Citeste si Erdogan invoca un complot .

PROTESTE in Brazilia: Milioane de oameni, in STRADA.

Peste un milion de persoane din Brazilia au iesit in strada, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In multe orase, protestele au degenerat in confruntari soldate cu morti si raniti. La Ribeiro Preto, in statul Sao Paulo sud-est), un manifestant in varsta de 18 ani a murit lovit de o masina, a anuntat politia. Potrivit presei locale, vehiculul a incercat sa ocoleasca un grup de manifestanti ce bloca o strada, dar a lovit trei persoane, inclusiv victima. Citeste si Autoritatile braziliene .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )