Libnet.ro
UNICEF

22:30

PSD si ALDE fac schimb de functii de secretari de stat in cadrul MApN la cererea Vioricai Dancila

B1 B1,
PSD si ALDE fac schimb de functii de secretari de stat in cadrul MApN la cererea Vioricai Dancila

In urma unei decizii a prim-ministrului Viorica Dancila, PSD si ALDE au facut un schimb de functii de secretari de stat din Ministerul Apararii Nationale MApN), se arata in datele Monitorului. continuă pe B1

Crin Antonescu: Criza din coalitia PSD-ALDE are un singur motiv - candidatura la presedintie. Dupa iesirea lui Dragnea din politica, Tariceanu s-a crezut mai aproape de acest vis decat era in realitate (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a comentat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician situatia coalitiei PSD-ALDE, despre a carei ruptura se vorbeste tot mai mult.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre ruperea coaltiei PSD-ALDE: Nu cred ca iese ALDE de la Guvernare. Tariceanu ar ramane fara niciun acolit

Ion Cristoiu a facut dezvaluiri explozive cu privire la discutiile privind coalitia de guvernare. Din punctul de vedere al guvernarii PSD-ALDE e un balet. Nu cred ca ALDE iese de la Guvernare, ca domnul.

Cristian Busoi (PNL): Guvernul PSD-ALDE sacrifica educatia, sanatatea si proiectele de investitii. Rectificarea bugetara este mincinoasa si ascunde realitatile economice

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi, vicepresedintele Comisiei pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din Parlamentul European, a criticat rectificarea bugetara adoptata de Guvernul PSD-ALDE,.

Viorica Dancila: Nu se rupe coalitia PSD-ALDE. Este o GLUMA

Viorica Dancila da asigurari ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE. Premierul spune ca informatiile aparute in presa sunt o gluma. Nu. Mereu trebuie sa existe un dialog si sa existe o negociere. Nu se.

PNL: Interdictie ca traseisti din PSD, ALDE si PRO Romania sa fie primiti in partid

Conducerea PNL a decis, luni, ca traseisti din zona PSD, ALDE si PRO Romania sa nu fie primiti in .

Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE

Presedintele Partidului Social Democrat, prim-ministrul Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul reuniunii Comitetului Executiv National al PSD, ca a avut intalniri in cadrul coalitiei, in urma carora s-a.

Viorica Dancila: Am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE. Colegii au decis ca nu este buna cooptarea Pro Romania la guvernare(VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila a anuntat luni seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca social-democratii au luat decizia continuarii guvernarii alaturi de cei de la ALDE. Am hotarat continuarea.

Viitorul coalitiei PSD-ALDE, discutat azi in sedinta conducerii social-democratilor

Comitetul Executiv al PSD va discuta luni despre viitorul coalitiei de guvernare alaturi de ALDE, in conditiile in care partidul condus de Tariceanu vrea restructurarea Guvernului si cooptarea la guvernare a Pro Romania.

Zi decisiva pentru soarta coalitiei PSD-ALDE. Cabinetul Dancila se va intalni in sedinta de guvern

Sedinta Coalitiei, programata initial astazi, a fost anulata, pe fondul divergentelor dintre PSD si ALDE. Motivul nemultumiriloreste rectificarea bugetara. Aceasta a fost vehement criticata in ultim.

Culisele razboiului PSD-ALDE

Tensiunile din coalitie sunt motivate, oficial, de opozitia ALDE fata de rectificarea bugetara. De .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )