Libnet.ro
UNICEF

11:00

PSD ataca la CCR Hotararea Guvernului prin care a fost prelungita starea de alerta fara incuviintarea Parlamentului

B1 B1,
PSD ataca la CCR Hotararea Guvernului prin care a fost prelungita starea de alerta fara incuviintarea Parlamentului

PSD a depus la CCR o sesizare privind un posibil conflict constitutional intre Parlament si Guvern pe tema prelungirii starii de alerta de catre Executiv prin Hotarare fara a cere incuviintarea. continuă pe B1

Un fost consilier local din Turda a atacat in instanta decizia AGA prin care BRD a decis sa nu mai distribuie dividende

Pavel Eugen Tothazan, fost consilier local in Turda, Cluj, a atacat in instanta decizia actionarilor BRD -Groupe Societe Generale BRD) prin care actionarul majoritar al bancii, Societe Generale, a decis sa nu distribuie dividende din profitul net de aproape 1,53 miliarde de lei inregistrat anul trecut, reiese dintr-un comunicat transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB). Comunicatul BRD nu precizeaza decat ca actiunea in justitie a lui Tothazan are ca obiect anularea hotararii AGA, insa reprezentantii bancii ne-au confirmat ca este vorba despre AGA de bilant.

Parlamentul European a votat o rezolutie prin care cere masuri privind admiterea Romaniei in Spatiul Schengen

Eurodeputatii solicita Consiliului si statelor membre sa isi intensifice eforturile si sa ia masurile necesare pentru a admite Bulgaria, Romania si Croatia in spatiul Schengen. Solicitarea este inclusa intr-o rezolutie prin care eurodeputatii arata ca revenirea rapida la un spatiu Schengen deplin functional este necesara pentru a garanta libertatea de circulatie si pentru a asigura redresarea economica a UE.

Presedintele Trump a promulgat o lege prin care sanctioneaza oficiali chinezi pentru tratamentul aplicat uigurilor

Presedintele Donald Trump a promulgat miercuri o lege adoptata de Congresul Statelor Unite prin care sanctioneaza mai multi oficiali chinezi acuzati de comiterea de abuzuri la adresa comunitatii musulmanilor uiguri, informeaza AFP si dpa, citate de Agerpres. Aceasta lege ii considera responsabili pe autorii incalcarii drepturilor omului si ale abuzurilor, cum ar fi utilizarea sistematica a lagarelor de indoctrinare, a muncii fortate si a supravegherii intruzive pentru eradicarea identitatii etnice si a credintelor religioase ale uigurilor si ale altor minoritati din China, potrivit unui comunicat al liderului de la Casa Alba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )