Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD-istii au discutat strategia pentru alegerile parlamentare ocolind propriile criterii de integritate: Victor Ponta si Liviu Dragnea vor defila impreuna in campania electorala

România Liberă România Liberă,
PSD-istii au discutat strategia pentru alegerile parlamentare ocolind propriile criterii de integritate: Victor Ponta si Liviu Dragnea vor defila impreuna in campania electorala

Liderii PSD vehiculeaza numele lui Liviu Dragnea pentru postul de premier, insa acesta le-a cerut sa nu mai arunce pe piata propuneri pentru portofolii, pentru a nu fi atacati de adversari. Dragnea, condamnat in dosarul fraudarii referendumului, a dat unda verde pentru candidatura lui Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Anomalii in registrul electoral: Ultimele date arata ca peste 600.000 de alegatori din strainatate sunt inscrisi pentru alegerile parlamentare. Autoritatile au comunicat oficial ca doar cateva mii de romani s-au inscris

Anomalii greu de explicat in registrul electoral. Potrivit ultimelor date, peste 600 de mii de alegatori din strainatate sunt inscrisi pentru alegerile parlamentare din acest an. Situatia naste.

Valeriu Zgonea si-a dezvaluit planurile pentru alegerile parlamentare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a vorbit despre planurile sale pentru alegerile parlamentare din decembrie. Fiecare dintre noi are planuri, va dati seama. Sunt mai multe linii si.

Cristian Busoi: Listele candidatilor PNL pentru alegerile parlamentare vor fi finalizate la inceputul lunii octombrie

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a anuntat, joi, ca listele de candidati ai partidului la alegerile legislative vor fi finalizate la inceputul lunii octombrie. Suntem astazi in.

Partidul Comunistilor, alianta pentru alegerile parlamentare

Biroul Electoral Central anunta ca a admis protocolul de constituire a Aliantei Electorale 'Alternativa Nationala 2016. Potrivit unui comunicat al BEC, din noua alianta fac parte Partidul.

Favoritism in PNL. Nepotul lui Vasile Blaga, pe lista partidului pentru alegerile parlamentare

Nepotism in PNL. Liberalii clujeni au primit ordin sa-i faca loc pe listele la Camera Deputatilor luiSorin Moldovan, membru PNL Oradea, dar si ruda cu presedintele la nivel national Vasile Blaga,.

Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Vicepresedintele USR, Cristi Ghica, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar si despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justitie.

Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, ca sa fie clar pentru toata lumea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri seara ca fostul vicepremier Gabriel Oprea nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, pe motiv ca sustine lupta impotriva coruptiei.

PSD va propune pe listele sale la alegerile parlamentare si persoane cu dizabilitati

Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat PSD), a anuntat ca pe listele partidului la alegerile parlamentare se vor regasi si persoane cu dizabilitati, se arata intr-un comunicat de presa.

PNL, in fata unui nou esec: Cifrele ultimului SONDAJ cu privire la alegerile parlamentare, un dezastru pentru liberali (FOTO)

Alianta Noastra Romania, partidul lui Marian Munteanu, a solicitat catre BCS, efectuarea unui sondaj in Capitala cu privire la alegerile parlamentare. Astfel, daca ar avea loc alegeri parlamentare ant.

VIDEO Peste 50.000 de rusi din Transnistria au participat la alegerile parlamentare de la Moscova. Sevciuk: Am demonstrat ca suntem alaturi de Rusia

Asa-numitul presedinte din Transnistria, Evghenii Sevciuk, i-a felicitat pe alegatorii rusi din regiune luni, 19 septembrie, pentru faptul ca au participat masiv la alegerile parlamentare din Rusia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )