Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD SOLICITA DEMISIA LUI VLAD VOICULESCU Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD SOLICITA DEMISIA LUI VLAD VOICULESCU Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, este vinovat de faptul ca nu a luat masurile necesare pentru ca incendiul de la Institutul Matei Bals - in urma caruia au decedat initial 5 persoane, iar ulterior inca 12 -, sa nu fi avut loc, se arata in motiunea simpla depusa, ieri, de deputatii PSD. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, motiune de cenzura impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Opozitia cere demisia ministrului Vlad Voiculescu.

PSD a depus motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD a depus, miercuri dimineata, o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Ce acuza PSD in motiunea contra lui Vlad Voiculescu: in aceasta luna si jumatate am vazut atat de multa incoerenta, lipsa de profesionalism si de asumare cat nu s-a vazut in ultimii 30 de ani

PSD a depus, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS). Social-democratii ii reproseaza acestuia ca nu a luat masurile necesare pentru ca incendiul de la.

Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca social democratii pregatesc o motiune simpla pe Sanatate, motivata de actiunile si mai ales inactiunile ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu.

Parlamentarii AUR vor vota alaturi de PSD motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Parlamentarii AUR vor vota motiunea simpla initiata de PSD in Parlament impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. Avem aceasta datorie fata de milioanele de romani umiliti, prost tratati sau de-a dreptul ignorati prin spitale. Si avem aceasta datorie fata de cei care au murit la Matei Bals, arsi de coruptia, incompententa si nepasarea unui Sistem al carui slujbas marunt, cu sau fara diploma, este si ministrul Voiculescu, transmite AUR.

PSD a depus motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD a depus, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Motiunea e semnata de 109 deputati PSD.

PSD va depune, miercuri la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.

PSD va depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

PSD depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

PSD depune miercuri motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.

PSD depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Social-democratii depun miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, care ar urma sa intre in dezbatere saptamana viitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )