Libnet.ro
UNICEF

22:45

PSD-istii isi impart functiile in partid. Viorica Dancila vrea sa faca echipa cu Daniel Suciu-presedinte executiv si cu Marius Dunca - secretar general

Hotnews Hotnews,
 PSD-istii isi impart functiile in partid. Viorica Dancila vrea sa faca echipa cu Daniel Suciu-presedinte executiv si cu Marius Dunca - secretar general

Premierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu, lider al deputatilor PSD, pentru functia de presedinte executiv al partidului si pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD, potrivit unor surse din partid. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: As vrea sa candideze si alti colegi la congresul PSD, asa trebuie sa fie in democratie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca ar dori sa candideze si alti colegi sau colege la presedintia formatiunii la congresul din 29 iunie, pentru ca asa trebuie sa.

Teambuilding PSD la mare, inainte de congres. Viorica Dancila negociaza cu liderii social-democrati functiile in partid si portofoliile in Guvern: cine e pe lista remaniabililor

Social-democratii se intalnesc in week-end cu Viorica Dancila intr-o sedinta informala la mare, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. Liderii PSD urmeaza sa stabileasca strategia partidului in urmatoarea perioada si vor negocia echipa care va fi alaturi de Viorica Dancila atat in Guvern, cat si la partid. Reamintim ca in mai putin de doua saptamani social democratii isi vor alege conducerea in congres extraordinar.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

Viorica Dancila, SINGURUL candidat la sefia PSD: As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie

Viorica Dancila nu are nicio emotie la Congresul din 29 iunie, ea fiind singurul candidat la sefia PSD. As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie, a spus Viorica.

Viorica Dancila, despre candidatul PSD la prezidentiale: Prioritate vor avea colegii din partid. Ce spune despre Calin Popescu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la Parlament despre social-democratii care s-ar putea inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Dancila a evitat insa.

Viorica Dancila: Spitalele regionale vor fi facute pe urmatoarea proiectie bugetara. Statul roman nu isi permite

In acest exercitiu bugetar nu au mai ramas bani suficienti pentru construirea celor trei spitale regionale, banii alocati fiind cheltuiti pe documentatie, a declarat premierul Viorica Dancila la Romania Tv, precizand ca a propus ca sumele necesare sa fie accesate pe urmatorul exercitiu bugetar. Un spital este evaluat la 460 milioane euro. Trei spitale se duceau la un miliard si ceva de euro. Statul roman nu isi permite, spune Viorica Dancila.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romani: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

Rares Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dancila. Ce ii reproseaza

Rares Bogdan rupe tacerea si o ataca pe Viorica Dancila. Acesta are dovada ca premierul Romaniei a mintit. Cu ce o incrimineaza Bogdan pe Dancila? Rares Bogdan, atac la adresa Vioricai Dancila Rares Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dancila. Liberalul a acuzat-o de minciuna, asfel ca i-a adus si dovada. Totul s-a petrecut .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )