Libnet.ro
UNICEF

19:45

Puciul din Turcia ameninta 8 licee de top din Romania

Antena3 Antena3,
Puciul din Turcia ameninta 8 licee de top din Romania

Tentativa de lovitura de stat din Turcia ameninta functionarea a 8 licee de top din Romania, cunoscute pentru numarul mare de olimpici la diferite materii. Oficialii turci sustin ca ar fi legate de o fundatie a lui Feth. continuă pe Antena3

Puciul din Turcia si bombele nucleare de la Incirlik. Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

Expertii in problema Orientului Mijlociu estimeaza ca puciul esuat al unei grupari a Armatei din Turcia, care a incercat sa preia puterea vineri noapte, a trimis unde de soc in randul NATO si in intreaga lume.

Puciul din Turcia si bombele nucleare de la Incirlik

Expertii in problema Orientului Mijlociu estimeaza ca puciul esuat al unei grupari a Armatei din Turcia, care a incercat sa preia puterea vineri noapte, a trimis unde de soc in randul NATO si in intreaga lume.

Puciul din Turcia: WikiLeaks a publicat sute de mii de emailuri de pe serverul AKP

Dupa tentativa de puci din Turcia, Erdogan a recurs la represalii care au inceput sa-i ingrijoreze pe liderii lumii si care ar putea impinge tara spre totalitarism. Drept raspuns, pe platforma WikiLeaks au aparut sute de mii de emailuri ale membrilor AKP, formatiunea presedintelui AKP. Cel putin 6. 000 de oameni au fost retinuti dupa tentativa [].

Romania, afectata de tentativa de lovitura de stat din Turcia. Proiectul de infiintare a unei flote NATO in Marea Neagra, sub semnul intrebarii

Tentativa de lovitura de stat din Turcia ar putea afecta si Romania. Proiectul pe care Romania il sustine pentru infiintarea unei flote NATO in Marea Neagra impreuna cu Turcia.

De ce a esuat puciul din Turcia: Sturmabteilung-ul lui Erdogan

Asa cum a fost reconstituit pana azi, filmul esential al loviturii de stat din Turcia arata asa: 1. O parte importanta din Armata de cariera e implicata. Nu e vorba doar despre o factiune izolata: profesionistii sunt parte a conspiratiei; lipsesc cateva figuri mari si, evident, oamenii lui Erdogan, numiti in ultimii ani.

FOTO: WikiLeaks ameninta ca va dezvalui 100.000 de documente despre structura de putere din Turcia

WikiLeaks pregateste publicarea a peste 100. 000 de documente referitoare la structura de putere din Turcia, dupa lovitura de stat esuata, care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, potrivit unei postari pe contul de Twitter.

INTERVIU. Fethullah Gulen, imamul acuzat de lovitura de stat din Turcia, finanteaza sau nu scoli in Romania?

Principala figura a opozitiei din Turcia, pe care presedintele Recep Tayyip Erdogan l-a acuzat a fi creierul din spatele loviturii de stat esuate, ar finanta mai multe scoli din Romania, a declarat ambasadorul turc la Bucuresti, Osman Koray Ertas. Diplomatul a sustinut ca imamul Fethullah Gulen detine 11 unitati scolare in Romania.

Traian Basescu, afirmatii grave dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ce ar trebui sa faca Romania

Traian Basescu spune ca Romania se afla intr-o situatie ingrata, facand referire la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ca urmare a acestei tentative, dictatorul de la Ankara a trecut la re.

Oamenii de afaceri din Turcia raman fideli regimului lui Erdogan: Daca UE nu respecta un lider ales, nu ii dorim alaturi de noi

Organizatiile de business turcesti din Romania isi declara fidelitatea fata de presedintele Erdogan si condamna lovitura de stat din Turcia, realizata in afara legii si impotriva vointei si a democratiei statului turc. Totodata, oamenii.

Influenta evenimentelor din Turcia asupra leului este marginala si pe termen scurt in ciuda posibilelor ramificatii geopolitice (raport)

Monedele Europei emergente au castigat teren fata de euro luni dimineata. Banca Centrala a calculat o medie a tranzactiilor la 4. 47 lei in fata euro, de 4. 11 lei pentru un franc elvetian si de 4. 04 lei pentru un dolar SUA. Fitch va publica vineri evaluarea sa periodica pentru Romania, dar nu sunt asteptate surprize. Vedem o influenta marginala pe termen scurt a evenimentelor din Turcia asupra pietelor locale, in pofida posibilelor ramificatii geopolitice. Avand in vedere ca interesul de vanzare pentru EUR/RON ramane ridicat, am putea vedea perechea continuandu-si tendinta de scadere, se arata intr-un raport destinat investitorilor al unei banci comerciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )