Libnet.ro
UNICEF

00:07

Punerea sub acuzare a presedintelui SUA, explicata pe B1 TV. Iulian Chifu: Atacurile s-au dus pe liniile clasice Cristian Diaconescu: Lupta politica de la Washington va avea efect global (VIDEO)

B1 B1,
Punerea sub acuzare a presedintelui SUA, explicata pe B1 TV. Iulian Chifu: Atacurile s-au dus pe liniile clasice Cristian Diaconescu: Lupta politica de la Washington va avea efect global (VIDEO)

Nu numai votul din Camera Reprezentantilor s-a desfasurat pe liniile de partid, ci chiar si dezbaterile, subliniaza Iulian Chifu, directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor si Early Warning din Bucuresti, ca. continuă pe B1

LIVEVIDEO A inceput dezbaterea privind punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump

Camera Reprezentantilor a inceput miercuri dezbaterea privind punerea sub acuzare a lui Donald Trump, care ar putea deveni al treilea presedinte al Statelor Unite vizat de procedura de impeachment, scrie AFP.

Vladimir Putin, reactie surpriza dupa punerea sub acuzare a lui Donald Trump: Procedura de destituire impotriva presedintelui SUA se bazeaza pe acuzatii inventate

Vladimir Putin ii ia apararea lui Donald Trump, dupa ceCamera Reprezentantilor a votatpentru inculparea presedintelui american, in vederea destituirii. Alesii americani au decis, prin.

Casa Alba condamna votul din Camera Reprezentantilor de punere sub acuzare a presedintelui Trump. Reactia lui Donald Trump

Casa Alba a declarat miercuri, printr-un comunicat, ca inculparea presedintelui american Donald Trump reprezinta unul dintre cele mai rusinoase episoade politice din istoria tarii.

Punerea sub acuzare care dezbina Statele Unite: comparatii cu procesul lui Iisus si sustinere de la Putin. Pe ce mai mizeaza democratii impotriva lui Donald Trump

Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump, in vederea destituirii. Acesta devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare (VIDEO)

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a lui Donald Trump, pas extrem de important in procesul de demitere a acestuia din functia de presedinte al Statelor Unite. Alesii americani au decis, prin majo.

Trump, prima reactie dupa punerea sub acuzare: Stanga radicala din Congres e roasa de invidie, ura si furie (VIDEO)

Stanga radicala din Congres este roasa de invidie, ura si furie, a sustinut presedintele american Donald Trump, dupa ce Camera Reprezentantilor, dominata de Opozitia democrata, a votat doua articole de.

Donald Trump, pus oficial sub acuzare. Senatul va decide in privinta destituirii sale

Democratii din Camera Reprezentantilor au obtinut miercuri seara voturile necesare punerii sub acuzare a presedintelui american, Donald Trump, in cadrul unei proceduri de destituire putin intalnite, transmit agentiile internationale de presa.

Prima reactie a lui Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare: Partidul Republican nu a fost niciodata atat de atacat si niciodata nu a fost mai unit decat acum

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a fost pus sub acuzare de catre Camera Deputatilor.

Ce se intampla cu Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare

Presedintele american Donald Trump a fost pus sub acuzare miercuri de Camera Reprezentantilor pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului, intr-un vot care deschide calea unui proces de destituire in Senat, fostul om de afaceri denuntand imediat ura adversarilor sai politici, comenteaza AFP.

Vot istoric in SUA: Donald Trump, primul presedinte republican pus sub acuzare intr-o procedura de destituire. Ce urmeaza

O zi istorica la Washington! Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )