Libnet.ro
UNICEF

15:01

Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: Am luat act de decizia autoritatilor

Adevărul Adevărul,
Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: Am luat act de decizia autoritatilor

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei afirma ca Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, programata pe 14 octombrie, va avea loc, dar ca au luat act de decizia autoritatilor ca doar localnicii sa participe la manifestarile religioase. continuă pe Adevărul

Reactia Mitropoliei Moldovei si Bucovinei dupa ce Raed Arafat a anuntat ca la Sfanta Parascheva vor avea voie doar locuitorii Iasiului

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat luni seara ca din cauza numarului mare de infectari inregistrat in Iasi CNSU a decis ca la racla cu moastele Sfintei Parascheva sa aiba voie doar iesenii. Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei transmit ca sarbatoarea nu va fi fectata.

Mitropolia Moldovei si Bucovinei, dupa sedinta CNSU: in esenta ei, sarbatoarea de Sf. Parascheva nu este afectata

In esenta ei, sarbatoarea de Sf Parascheva nu este afectata, Sfanta Liturghie de pe 14 octombrie, ziua de praznuire a ocrotitoarei Moldovei, va avea loc, au anuntat reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, dupa intrunirea CNSU.

ASTAZI: Parlamentul a luat act de demisia lui Sorin Grindeanu de la conducerea ANCOM

Birourile reunite permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au luat luni act de demisia lui Sorin Grindeanu din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), in contextul in care acesta este prim-vicepresedinte al PSD in urma congresului partidului din 22 august. in acest sens, plenul reunit al Parlamentului ar urma sa aiba loc saptamana viitoare, au spus surse politice pentru News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )