Libnet.ro
UNICEF

11:15

Purtatorul de cuvant al PNL: Victor Ponta sa ofere solutii in scandalul cardurilor de sanatate. PSD a ales sa transforme o criza nationala intr-o rafuiala politica

B1 B1,
Purtatorul de cuvant al PNL: Victor Ponta sa ofere solutii in scandalul cardurilor de sanatate. PSD a ales sa transforme o criza nationala intr-o rafuiala politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe i-a cerut, vineri, premierului Victor Ponta sa ofere urgent solutii la problemele aparute cu implementarea cardurilor de sanatate, precizand ca acesta transforma o. continuă pe B1

Ovidiu Raetchi, deputat PNL Diaspora: Turneul lui Ponta in Golf, o catastrofa. Se rade pe seama lui.Ultimul consul a fost Marian Sarbu

Deputatul Ovidiu Raetchi, reprezentantul in Parlament al romanilor din zona Golfului si a Orientului Mijlociu, a atacat astazi in termeni extrem de duri turneul diplomatic al lui Victor Ponta in lumea araba, considerandu-l o catastrofa.

Victor Ponta: PNL nu poate da jos guvernul, daca ne da jos DNA, asta e

Presedintele PSD, Victor Ponta, afirma ca majoritatea parlamentara functioneaza, iar Executivul si-a indeplinit 90% din ce a promis dupa trei ani de guvernare, iar PNL nu poate opri actuala guvernare, adaugand : Daca ne da jos DNA, asta e,.

Victor Ponta: In Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e, partidul rezista

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat joi, in deschiderea lucrarilor Comitetului National Executiv, ca majoritatea parlamentara functioneaza si ca liberalii nu vor putea prelua puterea de la social-democrati, iar daca DNA da jos PSD, asta e, partidul rezista in orice conditii.

Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos de la guvernare. Daca ne va da jos DNA, asta e

Presedintele PSD, Victor Ponta, a tinut sa multumeasca, joi, partidului pe care il reprezinta, petnru sustinerea acordata in ultimii trei ani de guvernare, dar si colegilor care au contribuit la succesele guve.

Victor Ponta: Am realizat 90% din ce am promis. in Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos DNA, asta e (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut joi, inaintea sedintei Comitetul Executiv National PSD, un scurt bilant al celor trei ani de guvernare. Astfel, Ponta a declarat ca anul 2015 se va termina cu crestere economica.

Victor Ponta, printre primii utilizatori Apple Watch in Romania

Victor Ponta are Apple Watch. Premierul a fost surprins de catre jurnalisti cu gadgetul de la Apple la incheietura mainii stangi. Ponta ar avea modelul de 550 de dolari - Apple Watch, cu o bratara neagra.

VIDEO Victor Ponta: Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul privind combaterea evaziunii fiscale este corect

Premierul Victor Ponta considera ca actiunile combaterea evaziunii fiscale sunt facute dupa un principiu corect, insa ANAF ar putea sa lucreze mai bine, iar eventualele abuzuri sa fie urmarite. Cred ca ANAF poate sa lucreze mai bine, cred ca trebuie sa urmarim sa nu fie abuzuri, dar principiul e corect si vreau sa continuam sa combatem evaziunea fiscala si sa-i convingem e oameni sa se conformeze voluntar la ceea ce este o obligatie constitutionala, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

VIDEO Victor Ponta, despre presiunile facute asupra hipermarketurilor: A fost buna agitatia si e bun si rezultatul

Premierul Victor Ponta se declara multumit de rezultatele controalelor facute de catre autoritati la hipermarketuri, considerand ca agitatia creata a fost buna. Ponta i-a multumit si celor care s-au dus alaturi de ministrul agriculturii Daniel Constantin in aceste controale. Reamintim ca zilele trecute ministrul agriculturii sustinea ca a fost intr-o vizita la un hipermarket, nu in control.

Victor Ponta: Standardele duble trebuie sa dispara. Respectul trebuie sa fie acelasi pentru ambele sexe

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat cu ocazia Zilei egalitatii de sanse intre femei si barbati ca respectul pentru ambele sexe trebuie sa fie egal si ca standardele duble nu trebuie sa existe. intr-o.

Victor Ponta: UE a suspendat fonduri de un miliard de euro din cauza unor nereguli

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la o intalnire cu jurnalistii straini ca Uniunea Europeana a suspendat fonduri in valoare de un miliard de euro pe fondul suspiciunilor de coruptie si alte nereguli, potrivit Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )