Libnet.ro
UNICEF

00:07

A pus bicarbonat de sodiu peste varza murata. Uluitor ce a descoperit apoi

Playtech Playtech,
A pus bicarbonat de sodiu peste varza murata. Uluitor ce a descoperit apoi

Bicarbonatul de sodiu scoate gospodinele de multe ori din incurcatura. El poate fi folosit atat in scop medical, in ceea ce tine de igiena, curatenie, uz casnic, dar poate fi utilizat cu succes si in pregatirea unor preparate culinare. Cum suntem in plin sezon al conservelor, nu pot lipsi din aceasta lista muraturile, in special . continuă pe Playtech

A pus bicarbonat de sodiu cand a fiert ouale. Nu i-a venit sa creada ce a urmat

Una dintre marile provocari cu care te confrunti dupa ce fierb ouale este decojirea lor. Se stie ca unele se decojesc mai usor, altele mai greu. Dar poti sa rezolvi aceasta problema daca pui bicarbonat de sodiu in apa clocotita, atunci cand pui ouale la fiert. A pus bicarbonat de sodiu cand a fiert ouale .

A pus bicarbonat de sodiu in borcane, inainte de a aseza muraturile. Ce s-a intamplat cateva minute mai tarziu. Incredibil

Poate nu multe gospodine stiu asta, dar e bine sa pui putin bicarbonat de sodiu in borcarele cu muraturi. Ce se intampla daca faci asta? Nu te-ai fi asteptat la efectul vazut! Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu in borcanele cu muraturi? Bicarbonatul de sodiu nu lipseste din nicio gospodarie. Acesta s-a demonstrat .

A pus bicarbonat de sodiu in tenisi. Efectele uimitoare s-au vazut imediat

Indeosebi atunci cand est cald afara, pantofii si diverse incaltari pot sa capete un miros neplacut, de care ne-am putea simti stanjeniti. Dar iata cum poti scapa de aceasta problema suparatoare. A pus bicarbonat de sodiu in tenisi in mod cert ti s-a intamplat sa observi ca pantofii ori alte incaltari capata un miros neplacut, .

A pus bicarbonat de sodiu in miere si s-a dat pe fata cu solutia. Efectele uimitoare s-au observat imediat

Medicii specialisti spun ca in fiecare zi trebuie sa ne ingrijim tenul daca dorim ca acesta sa ramana luminos si sa nu-si piarda din elasticitate. De pilda, medicul nutritionist Camelia Rotaru este de parere ca cele mai bune remedii naturale pentru a avea un ten sanatos sunt cele bazate pe ulei de cocos, lamaie, miere .

Dezastru pentru romani. Ce se intampla cu varza murata romaneasca, fix inainte de Craciun

Este dezastru pentru romani dupa ce au aflat ce se intampla cu varza murata romaneasca, fix inainte de Craciun. Varza romaneasca risca sa devina istorie, dupa ce pandemia si seceta au afectat foarte tare productia. Unele guri sustin ca taranii nu-si vor mai bate capul nici cu agricultura, nici cu varza murata, pe viitor. Veste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )