Libnet.ro
UNICEF

21:00

Putin l-a sunat pe Obama pentru discutii despre Ucraina. Obama a cerut retragerea trupelor ruse de la granita cu Ucraina, Putin s-a plans de blocada asupra Transnistriei

Hotnews Hotnews,
 Putin l-a sunat pe Obama pentru discutii despre Ucraina. Obama a cerut retragerea trupelor ruse de la granita cu Ucraina, Putin s-a plans de blocada asupra Transnistriei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a telefonat pe omologul sau Barack Obama pentru a discuta despre propunerea SUA de a pune capat crizei din Ucraina, a anuntat Casa Alba, citata de AFP. Acesta este primul pas facut de Moscova pentru o abordare diplomatica a crizei, dupa ce Occidentula impus doua runde de sanctiuni. Presedintele Obama i-a cerut omologului sau rus retragerea tuturor trupelor masate la granita cu Ucraina, dar in comunicat nu este mentionat nimic despre Crimeea. Site-ul presedintiei ruse arata, referitor la aceeasi convorbire, ca Putin s-a plans de blocada instituita de Ucraina asupra Transnistriei, subliniind ca Rusia sustine rezolvarea conflictului transnistrean in formatul consacrat 5+2. In comunicatul Casei Albe nu se face nici o referire la Transnistria. Vezi in articol comunicatele integrale ale Casei Albe si Kremlinului. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre Transinistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

Guvernatorul Gagauziei, in vizita la Moscova pentru discutii pe teme politice si ...

Guvernatorul Gagauziei, Mihail Formuzal, si presedintele Parlamentului local de la Comrat, Dmitri Constantinov, se afla intr-o vizita la Moscova pentru discutii privind problemele economice si politice din autonomia gagauza, relateaza Europa Libera in editia electronica, citata de Mediafax. Bascanul Gagauziei, Mihail Formuzal, a declarat pentru cotidianul moscovit Nezavisimaia Gazeta ca situatia din autonomie este tensionata, dupa ce liderii gagauzi au salutat anexarea peninsulei Crimeea la .

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

CE si Consiliul Europei, discutii despre Ucraina

Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjrrn Jagland, va efectua o vizita de lucru la Bruxelles, intre 31 martie si 1 aprilie, sa dezbata situatia din Ucraina cu inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )