Libnet.ro
UNICEF

06:00

Putin lanseaza noi acuzatii pentru SUA. Ce spune presedintele

România Liberă România Liberă,
Putin lanseaza noi acuzatii pentru SUA. Ce spune presedintele

Statele Unite au exercitat presiuni asupra liderilor unor tari pentru a nu participa la evenimentele programate in Rusia la 70 de ani de la sfarsitul celui de-al II-lea Razboi Mondial in Europa, acuza presedintele rus, Vladimir Putin, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Putin lanseaza noi acuzatii la adresa SUA. Ce spune presedintele rus

Statele Unite au exercitat presiuni asupra liderilor unor tari pentru a nu participa la evenimentele programate in Rusia la 70 de ani de la sfarsitul celui de-al II-lea Razboi Mondial in Europa, acuza presedintele rus, Vladimir Putin, potrivit Mediafax.

Comandantul Fortelor Aeriene Americane din Europa: Asigurarea securitatii Europei, o prioritate pentru SUA. Actiunile recente ale lui Putin provoaca ingrijorare

Asigurarea securitatii Europei este o prioritate pentru Statele Unite, iar prezenta militarilor americani la Baza 71 Aeriana Campia Turzii reprezinta si un raspuns la actiunile recente ale presedintelui rus.

Peste 38.000 de romani au primit viza turistica pentru SUA

Peste 38. 000 de romani au primit viza turistica pentru Statele Unite ale Americii anul trecut. Rata de refuz din partea americanilor a scazut sub 10 procente, dar nu e suficient pentru ca noi sa putem calatori.

Cati romani au solicitat viza pentru SUA

Aproximativ 42. 000 de romani au solicitat, in anul fiscal 2014, viza temporara turistica sau de business in Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat de presa remis de Ambasada SUA la Bucuresti.

Viza pentru SUA: 10% din romanii care aplica nu reusesc sa plece catre visul american

Aproximativ 42. 000 de romani au solicitat, in anul fiscal 2014, viza temporara turistica sau de business in Statele Unite ale Americii, iar numarul celor respinsi a scazut la sub 10%, a declarat consulul general al Ambasadei SUA la Bucuresti, Henry.

Hillary Clinton foloseste oameni de culoare, mexicani si cupluri gay pentru a ajunge Presedintele Americii

Hillary Clinton a inceput cu dreptul campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Primul spot de campanie include oameni din diverse sfere sociale, rase sau orientari sexuale. Iata cum arata clipul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )