Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viza pentru SUA: 10% din romanii care aplica nu reusesc sa plece catre visul american

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viza pentru SUA: 10% din romanii care aplica nu reusesc sa plece catre visul american

Aproximativ 42. 000 de romani au solicitat, in anul fiscal 2014, viza temporara turistica sau de business in Statele Unite ale Americii, iar numarul celor respinsi a scazut la sub 10%, a declarat consulul general al Ambasadei SUA la Bucuresti, Henry. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO/VIDEO Cum se obtine o viza temporara in SUA: Peste 90% din cei 42.000 de romani care au solicitat anul trecut astfel de vize le-au obtinut

Numarul romanilor care aplica pentru vize temporare in Statele Unite ale Americii SUA) a crescut in ultimii doi ani, in timp ce rata de refuz a acestora a scazut de la 37,3% in anul fiscal 2007 la sub 10% in anul fiscal 2014, a declarat miercuri Henry Leighton, consulul general al SUA la Bucuresti. Rata de refuz a vizelor a fost foarte mare inainte ca Romania sa adere la Uniunea Europeana. In general cu cat o tara este mai stabila si prospera cu atat este mai probabil ca rata de refuz sa fie mica, iar la nivel individual conteaza foarte mult ca cel care solicita viza sa demonstreze ca are legaturi foarte puternice si lucruri la care sa se intoarca in tara din care pleaca, a spus acesta. Vezi in articol ce documente iti trebuie pentru a obtine o viza temporara in SUA, cat te costa si cum decurge un interviu.

VIDEO Tanarul din Timisoara care a plecat cu bicicleta in jurul lumii sarbatoreste Pastele in Bulgaria. Mesajul postat pe Facebook

Pastele i-a adus o multime de prieteni noi lui Silviu, tanarul de 30 de ani, din Timisoara, care a plecat pe bicicleta in jurul lumii ca sa afle ce e fericirea.

Peste 38.000 de romani au primit viza turistica pentru SUA

Peste 38. 000 de romani au primit viza turistica pentru Statele Unite ale Americii anul trecut. Rata de refuz din partea americanilor a scazut sub 10 procente, dar nu e suficient pentru ca noi sa putem calatori.

Romanii care au petrecut Pastele la munte se intorc acasa: in zona statiunilor de pe Valea Prahovei s-a format o coloana de masini pe o distanta de cel putin 15 kilometri

Pentru romanii care si-au petrecut Pastele la munte, a inceput lungul drum spre casa, astfel ca luni dupa-amiaza, circulatia pe DN 1 este ingreunata in zona statiunilor de pe Valea Prahovei,.

Doi barbati cercetati pentru furt au evadat din arestul Inspectoratului de Politie Valcea

Doi barbati cercetati pentru furt au evadat, marti dimineata, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea. Cei doi barbati cu varste cuprinse intre 30 si 35 de ani au evadat, cel mai probabil,.

Exclusiv RL. Soldatii romani vor fi primii din NATO care trebuie sa intre in zone unde s-au folosit arme chimice sau nucleare

O companie romaneasca din Batalionul 202 CBRN, destinat interventiei la dezastre, va fi integrata in Forta de Raspuns a NATO NRF). Compania romaneasca nominalizata pentru NATO poate asigura decontaminarea personalului si a tehnicii militare, precum si a terenului afectat de arme CBRN chimice, biologice, radiologice sau nucleare).

VIDEO: Field Agent, prima aplicatie din lume care iti da bani ca sa faci poze la cosul tau de cumparaturi

Field Agent nu este o aplicatie de divertisment ci chiar te plateste. Nu trebuie sa trimiti sma-uri sau alerte catre prieteni ci doar sa fii atent cand mergi la cumparaturi. Practic, aplicatia se instaleaza GRATUIT din Android Market sau iOS, iti faci cont care se sincronizeaza cu adresa ta de e-mail, poate fi cea de google cu care ai interactionat prima oara cu telefonul tau sau poate fir orice adresa si apoi completezi un chestionar preliminar.

Cand e ziua de nastere a lui Cheryl? Problema de logica din Singapore care a pus pe jar internetul

O problema de logica postata pe Facebook de un prezentator TV din Singapore, Kenneth Kong, a pus in dificultate numeroase persoane din intreaga lume, dand nastere la intrebarea daca intr-adevar asta se asteapta de la elevii din Singapore, relateaza BBC. Problema le cere elevilor sa afle cand e ziua de nastere a unei fete pe nume Cheryl, folosindu-se de cateva indicii minime pe care personajul le-a dat prietenilor sai, Albert si Bernard.

PNL renunta la visul guvernarii pana in 2016: Oamenii politici din Parlament care sa dea o noua majoritate nu se scot acum din joben, nu se inventeaza si vin unii nou-nouti, curati-curatei

Liberalii par sa fi renuntat la visul guvernarii. inceputul sesiunii parlamentare din luna februarie a debutat cu angajamentul ferm, din partea PNL, ca inainte de vacanta parlamentara care incepe in iunie va.

ACORD intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul .

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )