Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin vrea relatii cu Uniunea Europeana, fara sanctiuni

Adevărul Adevărul,
Putin vrea relatii cu Uniunea Europeana, fara sanctiuni

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in plina criza cu Occidentul, a indemnat, in vizita sa la Roma, la relatii cu Uniunea Europeana UE) fara sanctiuni si a multumit Italiei pentru eforturile sale in acest sens, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Putin vrea relatii cu UE fara sanctiuni

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in plina criza cu Occidentul, a indemnat, in vizita sa la Roma, la relatii cu Uniunea Europeana UE) fara sanctiuni si a multumit Italiei pentru eforturile sale in acest sens, relateaza AFP.

Putin vrea relatii cu UE fara sanctiuni

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in plina criza cu Occidentul, a indemnat, in vizita sa la Rom.

Rusia face apel la mai vechiul sau prieten, Italia, pentru a-i media pozitia cu Uniunea Europeana

Aflat la Roma, presedintele rus, Vladimir Putin, a facut, joi, apel la Italia sa vorbeasca in favoarea sa in cadrul Uniunii Europene cu scopul revenirii la relatii normale, informeaza Reuters. Speram ca.

Presedintele polonez critica Uniunea Europeana

Presedintele polonez Andrzej Duda a criticat vineri Uniunea Europeana pentru intarzierea negocierilo.

Uniunea europeana a controverselor

Uniunea Europeana trece prin cel mai greu moment de la infiintarea sa si pana acum. Liderii europeni au mosit, cu chiu cu vai, o lista de candidati pentru functiile de top ale institutiilor de la Bruxelles, in timp ce liderii politici de la Bucuresti s-au laudat cu realizarile tarii noastre in cele sase luni in care Romania a detinut presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Ambasada Rusiei in Regatul Unit trolleaza Uniunea Europeana. Care e cea mai buna metoda de a dovedi ca liberalismul e in viata?

Dupa ce Vladimir Putin a declarat in urma cu cateva zile ca liberalismul e invechit si a intrat in conflict cu ce vor oamenii din intreaga lume, starnind replici din partea mai multor lideri europeni, Ambasada Rusiei in Regatul Unit contribuie la mania europenilor printr-un sondaj postat pe Twitter, relateaza Politico.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )