Libnet.ro
UNICEF

17:45

QA. Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie, EADS

Antena3 Antena3,
QA. Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie, EADS

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema apasatoare. Atentia catre aceasta afacere judiciaro-politica pare ca a crescut in Romania, dar raspunsuri. continuă pe Antena3

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

Cel mai mare exercitiu militar al Armatei romane provoaca prima victima: Un maistru militar a decedat dupa ce a sarit dintr-un tren

Un maistru militar din Medgidia a avut parte de un sfarsit cutremurator. El a sarit din tren si a murit in Gara Faurei, in timp ce se ducea cu trenul spre Buzau, unde urma sa participe la o instructie.

Orase disparute din Romania. Legenda Orasului de Floci, cel mai mare centru comercial din Evul Mediu romanesc

Situat la gura de varsare a raului Ialomita in Dunare, Orasul de Floci a fost in trecut cel mai important centru comercial din Tara Romaneasca. Fosta asezare medievala este trecut pe lista de orase disparute din Romania inca din secolul XIX, iar aici se presupune ca s-a nascut voievodul Mihai Viteazul.

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

Cinci componente si gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming

Dreamhack Bucharest2015, cel mai mare eveniment de gaming din Romania, va avea loc intre 24-26 aprilie. Daca esti gamer, sau daca iti place spectacolul, Likeitsi HyperX te trimit la eveniment. Likeit, unul dintre cele mai importante magazine online de IT, desfasoara, in parteneriat cu brandul HyperX, o promotie specialahttp://www. likeit. ro/kingston-hyperx/) pentru impatimitii de jocuri. Timp de [] Cinci componente si gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sper sa primim aprobarea Master Planului de Transport in cel mai scurt timp

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spera ca tara noastra sa primeasca, in cel mai scurt timp posibil, aprobarea Master Planului de Transport, document necesar in accesarea fondurilor europene 2014-2020 pentru Programul Infrastructura Mare. Domnia sa a precizat, ieri, la Cluj, ca au fost deja trimise raspunsurile la toate observatiile facute de Comisia Europeana.

FOTO De 25 de ani asteapta sa primeasca pamantul stramosilor. Protest al taranilor care vor sa fie improprietariti cu cel mai mare iaz din Romania

In jur de 20 de persoane au protestat in aceasta dimineata in fata Prefecturii Botosani. Este vorba de membrii obstei Dracsani, care sunt nemultumiti ca de 25 de ani, nu li se retrocedeaza luciul de apa confiscat de comunisti parintilor lor.

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

Phenianul ameninta ca ambasadorul SUA la Seul, atacat de un barbat in urma cu o luna, ar putea sa aiba un accident mai mare

O unitate nord-coreeana de propaganda lanseaza amenintari la adresa ambasadorului american in Coreea de Sud, Mark Lippert. Pehnianul avertizeaza ca diplomatul ar putea sa aiba un accident mai mare decat.

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat sa fie atacat cu un cutit, asa cum s-a intamplat luna trecuta. Acest nou accident se va intampla daca ambasadorul va continua sa formuleze acuzatii rizibile impotriva Coreii de Nord, ameninta o unitate nord-coreeana de propaganda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )