Libnet.ro
UNICEF

23:00

QA: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. Am simtit jena de a fi privit 40 de minute incontinuu, cu aparatele lipite de geam

Antena3 Antena3,
QA: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. Am simtit jena de a fi privit 40 de minute incontinuu, cu aparatele lipite de geam

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit la emisiunea QA de la Antena 3, despre momentele prin care a trecut odata cu audierea sa la DNA Ploiesti, in calitate de martor in dosarul in care este. continuă pe Antena3

Mama lui Victor Ponta, audiata ca martor la DNA Ploiesti, in dosarul ginerelui Iulian Hertanu. Cum reactioneaza Ponta

Mama premierului Victor Ponta a iesit, joi, in jurul orei 11. 00, de la sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiata in calitate de martor, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu.

Mama lui Victor Ponta, audiata ca martor la DNA Ploiesti, in dosarul ginerelui Iulian Hertanu

Mama premierului Victor Ponta a iesit, joi, in jurul orei 11. 00, de la sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiata in calitate de martor, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu.

Mama premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti

Mama lui Victor Ponta a iesit, in urma cu putin timp de la DNA, unde a fost audiata in calitate de martor. Avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a explicat ca mama prim-ministrului are calitate de.

UPDATE Mama premierului Victor Ponta, audiata ca martor la DNA Ploiesti in dosarul Hertanu

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta a fost audiata joi la DNA Ploiesti in dosarul de fraudare a fondurilor europene in care este anchetat Iulian Hertanu, cumnatul premierului.

Mama premierului Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti. Cornelia Naum a fost citata in calitate de martor

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Prahova. Aceasta nu a vrut sa faca declaratii la intrare, ea a fost citata in calitate de martor in dosarul in care ginerele sau este deja arestat preventiv.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti in dosarul privind fraudarea de fonduri europene

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Avocatul Corneliei Naum a precizat ca aceasta are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei, precizand ca sigur ca a participat la niste discutii intre niste persoane care au calitate in acest dosar. Despre asta s-a discutat la DNA, a precizat avocatul.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti: Sunt soacra, nu consilier

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Intrebata daca este consilier la vreuna din firmele ginerele sau, Iulian Hertanu, ea a raspuns doar: Sunt soacra, nu consilier.

Mama lui Victor Ponta: Fiul meu a vrut sa vina cu mine la DNA, dar am refuzat. S-ar fi interpretat ca presiune la adresa justitiei

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca firma ei nu are nici o legatura cu firma Grossmann si ca a ales ca fiul ei sa nu o insoteasca la DNA Ploiesti, cand a fost audiata in dosarul ginerelui sau, pentru a nu se interpreta ca presiune asupra justitiei.

Mama lui Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti

Actualizare 11:24 Avocat: Cornelia Naum nu are legatura cu acuzatiile din dosar Cornelia Naum nu are legatura cu acuzatiile din dosarul in care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost arestat, a declarat, in urma cu putin timp, Bogdan Vlad, avocatul mamei prim-ministrului.

Victor Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina! colegei sale, ministrul Doina Pana, l-au afectat cel mai tare in 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )