Libnet.ro
UNICEF

17:30

Quebec va primi 3.650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului

Hotnews Hotnews,
 Quebec va primi 3.650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului

Quebec va gazdui 3. 650 de refugiati sirieni pana la sfarsitul anului si va solicita guvernului federal canadian facilitarea procedurilor administrative, a anuntat luni ministrul Kathleen Weil, conform AFP. continuă pe Hotnews

Marea Birtanie va primi cateva mii de refugiati sirieni in plus. David Cameron: Vom continua cu abordarea noastra de a-i prelua din tabere de refugiati

Premierul David Cameron a anuntat vineri ca Marea Britanie va primi mii de refugiati sirieni in plus, informeaza BBC News Online. Astazi pot anunta ca vom face mai mult, oferind gazduire catorva mii de.

Marea Britanie anunta ca va prelua 20.000 de refugiati sirieni in decurs de 5 ani

Premierul britanic David Cameron a anuntat luni ca tara sa va primi 20. 000 de refugiati sirieni in decurs de 5 ani, dupa ce din spatiul public s-au auzit critici la adresa guvernului sau pentru faptul ca nu ofera ajutor celor care fug din fata unui razboi civil, transmite Reuters. Amintim ca Marea Britanie beneficiaza de o scutire in cadrul politicii UE de acordare de azil. In aceeasi situatia se afla Irlanda si Danemarca.

Emirului Qatarului, intrebat daca vor fi primiti refugiati sirieni pe teritoriul tarii sale: Avem suficienti sclavi ca acestia

Raspuns revoltator al emirului Qatarului la o intrebare referitoare al posibilitatea ca tara sa sa primeasca refugiati sirieni. Avem suficienti sclavi ca acestia. Aceasta a fost replica seicului Tamim.

Peste 100 de refugiati sirieni au fost salvati in largul Ciprului, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a fost avariata: Nicio persoana nu a fost ranita

Peste 100 de refugiati sirieni au fost salvati, in noaptea de sambata spre duminica, in largul insulei Cipru dupa avarierea vasului lor, anunta autoritatile locale, citate de AFP. 114 sirieni, printre care.

Cameron: Marea Britanie e pregatita sa primeasca 20.000 de refugiati sirieni in urmatorii cinci ani

Premierul David Cameron a anuntat ca Marea Britanie este pregatita sa primeasca 20. 000 de refugiati sirieni in urmatorii cinci ani, informeaza Reuters. Continuam astfel sa aratam lumii ca aceasta.

David Cameron anunta cati refugiati sirieni va gazdui Marea Britanie

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat, luni, ca Marea Britanie va accepta 20. 000 de refugiati din Siria in urmatorii cinci ani.

Ungaria a refuzat intrarea a doua trenuri cu refugiati sirieni din Serbia

Compania feroviara ungara MAV a refuzat sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, conform unui anunt facut de oficialii cailor ferate sarbe, relateaza MTI.

Ungaria NU vrea sa mai primeasca refugiati sirieni

Compania feroviara ungara MAV a refuzat, duminica, sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, a anuntat compania sarba de cai ferate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )