Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ungaria NU vrea sa mai primeasca refugiati sirieni

România Liberă România Liberă,
Ungaria NU vrea sa mai primeasca refugiati sirieni

Compania feroviara ungara MAV a refuzat, duminica, sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, a anuntat compania sarba de cai ferate. continuă pe România Liberă

Emirului Qatarului, intrebat daca vor fi primiti refugiati sirieni pe teritoriul tarii sale: Avem suficienti sclavi ca acestia

Raspuns revoltator al emirului Qatarului la o intrebare referitoare al posibilitatea ca tara sa sa primeasca refugiati sirieni. Avem suficienti sclavi ca acestia. Aceasta a fost replica seicului Tamim.

Zece mii de islandezi vor sa primeasca refugiati in casele lor. Cine a pornit aceasta mobilizare

Zece mii de islandezi s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni la ei in casa, pe termen lung, dupa campanie pe Facebook initiata de un scriitor islandez renumit, relateaza The Telegraph.

Marea Britanie va accepta mai multi REFUGIATI din SIRIA

Premierul britanic, David Cameron, va anunta vineri un plan menit sa ajute mai multi refugiati sirieni, pe fondul presiunilor tot mai mari din tara si din strainatate si acuzatiilor ca Marea Britanie nu se implica in criza imigrantilor din Europa.

Marea Birtanie va primi cateva mii de refugiati sirieni in plus. David Cameron: Vom continua cu abordarea noastra de a-i prelua din tabere de refugiati

Premierul David Cameron a anuntat vineri ca Marea Britanie va primi mii de refugiati sirieni in plus, informeaza BBC News Online. Astazi pot anunta ca vom face mai mult, oferind gazduire catorva mii de.

Peste 100 de refugiati sirieni au fost salvati in largul Ciprului, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau a fost avariata: Nicio persoana nu a fost ranita

Peste 100 de refugiati sirieni au fost salvati, in noaptea de sambata spre duminica, in largul insulei Cipru dupa avarierea vasului lor, anunta autoritatile locale, citate de AFP. 114 sirieni, printre care.

Traian Basescu: Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. / Nu exista serviciu secret care sa poata garanta ca un procent dintre ei nu sunt finantati chiar de Statul Islamic

Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca o cota de refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra, iar in tara noastra ar putea avea loc oricand un act terorist, a declarat vineri seara, la B1 Tv, fostul presedinte Traian Basescu. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. ) Aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt, a afirmat fostul sef al statului.

Papa Francisc indeamna parohiile din Europa sa primeasca refugiati. Vaticanul primeste doua familii

Papa Francisc a indemnat duminica toate parohiile si comunitatile religioase din Europa sa primeasca cate o familie de refugiati, intr-un gest de solidaritate care va incepe cu Vaticanul, relateaza Reuters in pagina electronica.

Papa Francisc indeamna toate parohiile sa primeasca refugiati

Papa Francisc a invitat duminica toate comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de refugiati, precizand ca el ar incepe prin cele doua parohii ale Vaticanului, relateaza.

Premierul Benjamin Netanyahu: Israelul este prea vulnerabil sa primeasca refugiati

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu afirma ca tara sa, desi nu este indiferenta la suferintele imigrantilor si refugiatilor care ajung in Europa, este prea vulnerabila sa-i primeasca, informeaza.

Ungaria vrea sa trimita ARMATA impotriva REFUGIATILOR

Dupa ce gardul de la frontiera, desi foarte criticat, s-a dovedit ineficient, Ungaria a anuntat ultima ei solutie pentru a opri intrarea refugiatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )