Libnet.ro
UNICEF

11:15

Quick Charge 4+ este cel mai rapid mod de a-ti incarca telefonul si deja a fost implementat

Playtech Playtech,
Quick Charge 4+ este cel mai rapid mod de a-ti incarca telefonul si deja a fost implementat

Foarte multe companii concureaza pentru dezvoltarea unor solutii de incarcare rapida, dar Quick Charge 4+ de la Qualcomm este deja implementata in telefoane. Avand in vedere cat de subtiri sunt smartphone-urile actuale, problema autonomiei reduse nu se va remedia prea curand sau vreodata. in schimb, ce putem face este sa le incarcam mai repede si []. continuă pe Playtech

ASUS ZenBook Pro este cel mai performant ultraportabil al companiei

ASUS ZenBook Pro este solutia portabila pentru cei care vor un sistem atragator, dar si-ar dori sa aiba parte si de cateva sesiuni de gaming in deplasare. in cadrul Computex 2017, cei de la ASUS au facut mai multe lansari interesante ce nu trebuie trecute cu vederea. Cea mai atragatoare mentiune cade pe ASUS ZenBook [].

ASUS ZenBook 3 Deluxe este cel mai subtire notebook de 14 inci

ASUS ZenBook 3 Deluxe este unul dintre cele mai noi modele din gama ZenBook si unul care are toate sanse sa va lase cu gura cascata. Surprinzator de subtire si remarcabil de performant, este evident ca gadgetul din imaginea de mai sus joaca in alta liga. Detaliat zilele trecute la Computex 2017, noul ultraportabil este [].

Al treilea secret dezvaluit de Fecioara Maria la Fatima. Este cel mai inaccesibil de pe Pamant

Numerosi sunt cei care considera ca profetiile facute la un moment dat de Fecioara Maria cu privire la viitorul omenirii sunt cele mai demne de crezare dintre toate. Dincolo de orice fel de convingeri, lucrurile.

Cum sa topesti grasimea abdominala in timp record? Este cel mai indicat suc natural

Desi tinem diete, adeseori constatam ca nu scapam de inestetica burtica. Iata insa ca un suc natural poate face minuni in acest caz. Iata care sunt ingredientele necesare pentru sucul ce arde.

Cainele Carmelo este cel mai nou calugar de la o manastire din Bolivia (VIDEO)

O manastire din Bolivia a adoptat un caine din rasa schnauzer pe care l-a facut sa devina un fel de calugar, noteaza Metro. Cainele a aparut in curtea manastirii, nu se stie de unde,.

Piratii din Caraibe 5 si-a dezamagit producatorii: este cel mai slab din serie la incasari

Piratii din Caraibe 5 a intampinat multe probleme in perioada de productie, iar perioada de pauza se pare ca s-a reflectat in micsorarea numarului de fani. Piratii din Caraibe a fost una dintre cele mai profitabile francize din portofoliul Disney, dupa Star Wars. Se pare insa ca traditia de incasari record la box office este [].

Cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti |OPINIE

Ochii copilului meu abia nascut se umpleau, regulat, de niste secretii ciudate. Am intrebat care sunt cei mai buni medici oftalmologi din Constanta si am ajuns la cabinetul privat al unuia dintre ei. Aleg aproape intotdeauna cabinetul privat, in dauna unui consult in ambulatoriul de stat, din doua motive: programarea se face mult mai rapid si mi se pare doctorul este mai atent.

Stratolaunch: cel mai mare avion din lume este gata de experimente

Te-ai fi asteptat ca cel mai mare avion din lume sa fie creat de Boeing sau Airbus, dar acesta este intitulat Stratolaunch si provine de la o companie mai putin cunoscuta. Cum Steve Wozniak a fost langa Jobs la momentul fondarii Apple, Paul Allen a fost co-fondatorul Microsoft impreuna cu Bill Gates. Cu alte cuvinte, [].

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum. Jucatoarea de tenis a recunoscut ca are un talisman care ii aduce noroc. Este vorba de o banala bratara rosie. A patra.

Cel mai puternic laser cu raze X a creat o gaura neagra de dimensiuni moleculare

Cel mai puternic laser cu raze X a creat o gaura neagra de dimensiuni moleculare, iar asta le permite cercetatorilor sa analizeze indeaproape comportamentul ei. Gaura neagra pe care specialistii au reusit sa o creeze nu este o versiune in miniatura a obiectului celest care devoreaza orice ii iese in cale. Ci mai degraba cand [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )