Libnet.ro
UNICEF

05:30

Piratii din Caraibe 5 si-a dezamagit producatorii: este cel mai slab din serie la incasari

Playtech Playtech,
Piratii din Caraibe 5 si-a dezamagit producatorii: este cel mai slab din serie la incasari

Piratii din Caraibe 5 a intampinat multe probleme in perioada de productie, iar perioada de pauza se pare ca s-a reflectat in micsorarea numarului de fani. Piratii din Caraibe a fost una dintre cele mai profitabile francize din portofoliul Disney, dupa Star Wars. Se pare insa ca traditia de incasari record la box office este []. continuă pe Playtech

Filmul Piratii din Caraibe Dead men tell no tales un SUCCES la PREMIERA! Suma COLOSALA pe care a inregistrat-o

Erau multi sceptiti care spuneau ca acest film se va transforma intr-o dezamagire, din prisma faptului ca in SUA oamenii au inceput sa nu mai guste aventurile lui Jack Sparrow. Dar se pare ca.

Filmul Piratii din Caraibe Dead men tell no tales un SUCCES la PREMIERA! Suma COLOSALA generata pana acum

Erau multi sceptiti care spuneau ca acest film se va transforma intr-o dezamagire, din prisma faptului ca in SUA oamenii au inceput sa nu mai guste aventurile lui Jack Sparrow. Dar se pare ca.

Piratii din Caraibe:Razbunarea lui Salazar, primul loc in box office, daral doilea cel mai prost debut pentru franciza

Filmul Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, cel de-al cincilea din serie, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc si nord-american, dar n-a reusit sa ridice stacheta comparativ cu premierele filmelor anterioare ale francizei.

Cat valoreaza bijuteriile pe care piratul Jack Sparrow le poarta in filmele Piratii din Caraibe

Pentru a marca lansarea in cinematografe a celei mai noi parti a francizei Piratii din Caraibe, o companie de bijuterii a incercat sa aproximeze cat ar valora bijuteriile pe care le poarta personajul Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp.

Studiu: 84% din clientii bancilor pentru locuinte mentioneaza cel putin o problema cu spatiul locativ.Procentul e similar cu situatia mentionata in sondaje pe populatie generala

Aproape 85% din clientii bancilor pentru locuinte mentioneaza cel putin o problema cu spatiul locativ, reiese dintr-un studiu prezentat luni de conducerea celor doua banci care opereaza pe piata locala a economisirii-creditarii. Studiul a fost prezentat de Petre Datculescu, directorul IRSOP, in cadrul unei conferinte de presa. Sistemul de economisire-credtare este in prezent blocat, in sensul ca nu mai intra niciun client nou din cauza controlului Curtii de Conturi, cu care bancile se judeca), iar de la declansarea scandalului cateva zeci de mii de romani au iesit din sistem. Mecanismul de functionare al bancilor pentru locuinte este similar celui al Caselor de Ajutor Reciproc: cativa contribuabili intra si economisesc pentru ca unul sa poata lua un credit. Studiul a aratat de asemenea ca un procent covarsitor 82%) nu ar fi de acord sa interzica parintilor si bunicilor de a face contracte copiilor sau nepotilor, adica exact ceea ce controlul Curtii de Conturi a indicat ca fiind o vulnerabilitate a sistemului.

Cainele Carmelo este cel mai nou calugar de la o manastire din Bolivia (VIDEO)

O manastire din Bolivia a adoptat un caine din rasa schnauzer pe care l-a facut sa devina un fel de calugar, noteaza Metro. Cainele a aparut in curtea manastirii, nu se stie de unde,.

ASUS ZenBook Pro este cel mai performant ultraportabil al companiei

ASUS ZenBook Pro este solutia portabila pentru cei care vor un sistem atragator, dar si-ar dori sa aiba parte si de cateva sesiuni de gaming in deplasare. in cadrul Computex 2017, cei de la ASUS au facut mai multe lansari interesante ce nu trebuie trecute cu vederea. Cea mai atragatoare mentiune cade pe ASUS ZenBook [].

ASUS ZenBook 3 Deluxe este cel mai subtire notebook de 14 inci

ASUS ZenBook 3 Deluxe este unul dintre cele mai noi modele din gama ZenBook si unul care are toate sanse sa va lase cu gura cascata. Surprinzator de subtire si remarcabil de performant, este evident ca gadgetul din imaginea de mai sus joaca in alta liga. Detaliat zilele trecute la Computex 2017, noul ultraportabil este [].

Un SUPRAVIETUITOR al atentatului din Londra s-a SINUCIS dupa cel din Manchester! Motivul SOCANT (FOTO)

Un barbat ranit in atentatele de la Londra din 2005 s-a sinucis in locuinta sa, la numai cateva ore dupa atentatul din Manchester, la concertul cantaretei Ariana Grande, pe22 mai,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )