Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: in 2018, daca ai terminat o scoala in Romania, risti sa nu cunosti nimic despre nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: in 2018, daca ai terminat o scoala in Romania, risti sa nu cunosti nimic despre nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre calitatea scolii romanesti si criza fortei de munca. Cica trecem prin cea mai mare criza a fortei de. continuă pe B1

Radu Banciu: Dragnea s-a dus la mare cu un BMW Seria 7, in aceasta perioada de cocalarisme, vrand sa ne arate ca el este in latura aia a societatii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca seful PSD Liviu Dragnea a fost la mare cu o masina de lux care costa peste 100. 000 de euro. Liviu Dragnea.

Radu Banciu: Viorica Dancila a contractat acest virus retrogradant cu 20-20 nu in Teleorman, cum ati fi putut banui, ci la ditamai Bruxelles-ul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre explicatiile pe care le-a dat premierul Viroica Dancila cu privire la gafa pe care a facut-o intr-o sedinta de Guvern, atunci.

Radu Banciu, despre scandalul Iohannis-Dancila: Presedintele a avut o iesire absolut lamentabila care demonstreaza lipsa de maturitate politica, exact ce-i reproseaza premierului(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul izbucnit pe scena politica in urma vizitei premierului Viorica Dancila in Israel in contextul in care Liviu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )