Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Banciu: 21 decembrie ne-a fost harazit, mai avem o singura data sa ne platim facturile, ratele, chiar si sa facem piata

B1 B1,
Radu Banciu: 21 decembrie ne-a fost harazit, mai avem o singura data sa ne platim facturile, ratele, chiar si sa facem piata

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, subiectul sfarsitul lumii, asa cum a fost el prezis de mayasi, pe 21 decembrie 2012. Avand in. continuă pe B1

Radu Banciu: De Black Friday o sa se dea chiar si guliile la reduceri

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, reducerile anuntate pentru Black Friday si a subliniat ca in aceasta zi se vor gasi la reduceri chiar.

Radu Banciu: Ion Iliescu este nemuritor, nu s-a confirmat inca stiintific, dar noi credem lucrul acesta

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, decizia presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, de a scrie de mana o carte cu amintiri despre copilaria,.

Radu Banciu: Omul minunat al Laurei Cosoi are fata de patron de covrigarie

Jurnalistul Radu Banciu a discutat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV despre noul iubit al Laurei Cosoi pe care vedeta l-a facut cunoscut publicului recent. Patron de.

Locul spre care omenirea se va uita pe 21 decembrie. Muntele Salvarii va fi neatins de apocalipsa mayasa

A ramas mai putin de o luna de zile pana la data de 21 decembrie - zi in care multi cred ca omenirea isi va gasi sfarsitul. Totul bazandu-se pe profetiile mayasilor, scrise intr-un calendar, care se.

NASA: Sfarsitul lumii NU vine pe 21 decembrie. Vezi ce spun cercetatorii.

Vine sau nu sfarsitul lumii, luna viitoare? Aceasta este intrebarea care in ultima perioada a dat nastere unor controverse intre reprezentantii bisericii, astrologi, numerologi si experti NASA, cu privire la fatidica zi: 21. 2012, scrie b1. ro. Foc va cadea din cer. Oceanele se vor revarsa si vor inghiti pamantul. Continentele se vor rupe in bucati. In 21 decembrie ne putem astepta ca miliarde de oameni sa moara. O sa fie o zi neagra pentru Planeta Pamant, sunt doar cateva dintre .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )