Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu: Adrian Nastase a devenit un cronicar de puscarie

B1 B1,
Radu Banciu: Adrian Nastase a devenit un cronicar de puscarie

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat joi seara ca Adrian Nastase a devenit un cronicar de puscarie, criticand postarile repetate ale acestuia de pe blog, cu privire la politica de acum zeci de ani. Bombonel a. continuă pe B1

Radu Banciu: Maghiarii vor sa se duca in Parlamentul European cu o strategie total anti-romaneasca. Este intolerabil!

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV lansarea candidatilor UDMR pentru alegerile europarlamentare. Jurnalistul afirma ca atmosfera.

Radu Banciu: Maghiarii vor sa se duca in Parlamentul European cu o strategie total anti-romaneasca. Este intolerabil! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV lansarea candidatilor UDMR pentru alegerile europarlamentare. Jurnalistul afirma ca atmosfera.

Radu Banciu: Nemachiata, Andreea Raicu zici ca e o bona din Filipine care ingrijeste un batranel la noi

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca este o diferenta de 75 de ani pe fata Andreei Raicu atunci cand aceasta este machiata si atunci cand nu este. Andreea.

Radu Banciu: Victor Ponta este un om slab pregatit si care nu te duce nicaieri

Jurnalistul Radu Banciu a declarat miercuri seara ca nimeni nu poate sa spuna ca Victor Ponta este omul de care are nevoie Romania, precizand ca acesta este un om slab pregatit, care nu te duce.

Radu Banciu: Gica Hagi nu e un tip pe care sa-l ai ca model. Ca antrenor a fost bata

Jurnalistul Radu Banciu a declarat marti seara ca Gica Hagi nu este un om pe care sa-l ai drept model, aratand ca acesta a fost bata ca antrenor. Daca ne apucam sa-l laudam pe omul Hagi, mai bine sc.

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase se va judeca pe data de 28 aprilie

Cererea de contopire a pedepselor lui Adrian Nastase pe care le-a primit in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccianse va judeca pe data de 28 aprilie. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor.

Adrian Nastase ar putea afla astazi cat va sta in spatele gratiilor

Magistratii Tribunalul Bucuresti iau in discutie, luni, judecarea cererii de contopire a pedepselor primite de fostul premier Adrian Nastase in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii. in urma judecarii acestei cereri, fostul premier ar putea primi un spor de pedeapsa, dupa contopirea efectiva a pedepselor.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )