Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Banciu: Antena 3 se exprima exact ca intr-o societate in care dictatura nu numai ca nu a disparut, dar nici nu va pleca vreodata (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Antena 3 se exprima exact ca intr-o societate in care dictatura nu numai ca nu a disparut, dar nici nu va pleca vreodata (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, mesajul Cameliei Voiculescu catre angajatii trustului Intact, in care transmite ca ar vrea sa le. continuă pe B1

Radu Banciu: Iohannis s-a facut de ras cu mesajul de ziua lui Eminescu. A avut intentii bune, dar consilieri obositi sau chiar limitati (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, momentul dedicat de presedintele Klaus Iohannis in memoria poetului Mihai Eminescu, cu ocazia implinirii a 165 de ani de la nastere. Iohannis a avut un moment.

Radu Banciu: Geoana nu are niciodata decat o varianta de premier, el insusi! Doar daca l-ar chinui teroristii, ar gasi o solutie, pe Vanghelie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, despre noul partid pe care vrea sa-l infiinteze Mircea Geoana si despre propunerea sa de premier, in cazul in care Guvernul Ponta va fi demis. Geoana nu este.

Radu Banciu, despre acuzele aduse de Tapalaga: Sunt ultimul om de atacat cand e vorba de apararea drepturilor libertatii de exprimare (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, marti seara, editorialul in care Dan Tapalaga il acuza pe prezentatorul B1 TV ca nu e Charlie, adaugand ca e doar un contravenient si potential mic.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )